Video: Policie hledá svědky napadení v Benešově

Policie ČR Benešov
Foto: Michal Štingl
Zobrazit fotogalerii (4)
Policie ČR Benešov

Pomoci vyjasnit okolnosti fyzického napadení, ke kterému došlo koncem února brzo ráno na Malém náměstí, by mohli čtyři svědci. Objevili se na kamerovém záznamu a policie je hledá.

reklama

O případu vážného ublížení na zdraví ze dne 28. února jsme informovali v článku Cizinec vážně zranil na hlavě muže v Benešově.  Kriminalistům podařilo zjistit pachatele. V blízkosti incidentu se pohybovaly další čtyři lidé, které by mohly přispět k objasnění věci.

Čtyři možní svědci
Jedním ze svědků může být muž, který v neděli 28. února v 05.02 hod. přicházel od budovy Muzea na Malém náměstí směrem k baru Zelený strom. Na chodníku před barem přišel byl v kontaktu s poškozeným a pokračoval kolem prodejny Žabka do ulice Vlašimská. Na sobě měl světlou bundu a tmavé kalhoty. Rovněž kolem procházela tříčlenná skupinka mladých lidí, dvě ženy a jeden muž, v 05.04 hod. ve směru od Malého náměstí směrem na Masarykovo náměstí.

Nepotkali jste zraněného?

Případní svědci by si mohli vzpomenout, že nad ránem potkali poškozeného, který měl dioptrické brýle, tmavou bundu, tmavé kalhoty a na hlavě kšiltovku. Kriminalisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Zmínění i další svědci, se mohou přihlásit přímo kriminalistům na telefonním čísle 606 691 232 nebo prostřednictvím linky 158.

Videozáznam z kamerového systému

 

Čtěte také: Benešovská policie hledá... Informace o náborové akci Policie ČR
reklama
#násilí #výtržnost #policie #svědek #pátrání

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.