Vlak zabil mladou dívku, opět u Mlékojed

Nehoda, nebo sebevražda? Policie zatím nechce nic prozradit.
Facebook a Týdeník policie
Zobrazit fotogalerii (3)
Nehoda, nebo sebevražda? Policie zatím nechce nic prozradit.

Na Mělnicku mezi Neratovicemi a Mlékojedy srazil vlak mladou dívku, nebylo jí už nebylo pomoci. Jde už o čtvrtou osobu, která na tomto krátkém úseku tratě našla smrt během jediného měsíce. Provoz byl přerušen na dvě hodiny. 

reklama

Dnes ráno na trati mezi Neratovicemi a Mlékojedy zemřel další člověk. Jak se to stalo? 

Zatím není jasné, jestli ve smrti devatenáctileté dívky hrála roli nehoda, nebo jestli šlo o sebevraždu. "Žena zemřela na trati kolem osmé ranní," potvrdila mluvčí mělnické policie Markéta Johnová. "Veškeré příčiny a okolnosti nehody zatím vyšetřujeme a žádné další informace nebudeme sdělovat." Podle neověřených informací mělo jít o studentku gymnázia z Tišic. Událost vyřadila na dvě hodiny veškerý provoz na trati a cestující byli převáženi náhradními autobusy. 

Zvláštní je, že na trati během měsíce zemřelo hned několik lidí. Blíže u Mlékojed spáchaly sebevraždu dvě dívky, které spolu ruku v ruce vyrazily proti jedoucímu vlaku. Údajně proto, že hrály hru Modrá velryba. Před dvanácti dny pak na stejné trati srazil muže rychlík. 

reklama
#Neratovice #nehoda #vlak #sebevražda #policie #19 letá dívka #Mlékojedy #mrtvá

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.