Vodolský masopust začíná

Přijeďte do Odolené Vody
Zdroj: www.pixabay.com
Zobrazit fotogalerii (30)
Přijeďte do Odolené Vody

Nevíte, co s volnou sobotou? Zajeďte se podívat severně od Prahy do Odolené Vody. Zve vás na masopust.

reklama

Vodolský masopust se koná zítra v sobotu 13. února. Sezóna akorát vrcholí, tak si ho určitě nenechte uniknout! Je to již třetí ročník a rozhodně se máte na co těšit. Určitě si nezapomeňte masky a udělejte fotografie. Můžete se s nimi potom účastnit naší velké fotosoutěže o nejkrásnější masku! 

Na co že se můžete těšit? 

Akce startuje v devět hodin dopoledne v restauraci Sklípek. Je to zahájení nejen masopustu, ale i vepřových hodů. V půl desáté se už mají řadit masky do průvodu. A tady je potřeba opravdu dbát na to, abyste ji měli, protože je to něco jako vstupenka do průvodu. Ten začne v deset hodin a půjde městem. Končit se bude zpátky ve Sklípku ve dvanáct hodin. Následuje volná zábava.

Čtěte dále: Fotosoutěž: O nejlepší masopustní masku!

reklama
#masopust #maškarní

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.