Volně pobíhající pes napadl psa na vodítku. Pak se poprali i majitelé

Nejdříve se poprali psi, potom jejich páníčci!
Nejdříve se poprali psi, potom jejich páníčci!

Pes, který volně pobíhal, napadl jiného, uvázaného na vodítku. Majitel poškozeného psa útočníka nakopl. To se ale nelíbilo druhému páníčkovi a rozhodl se vyřídit si to s mužem stručně - ručně!  
 

reklama

"Policisté oddělení hlídkové služby vyjížděli v sobotu po osmnácté hodině do obce Malé Kyšice, kde údajně došlo k napadení mezi dvěma muži," říká mluvčí kladenských policistů Jana Šteinerová.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že čtyřčlenná skupinka odcházela z místní restaurace se svým psem na vodítku. “Z ničeho nic k nim přiběhl cizí neuvázaný pes bez košíku a jejich psa napadl. Během tohoto incidentu přišla majitelka útočícího psa, která ho chytla a odtrhla. Padesátipětiletý majitel poškozeného psa po tomto útoku nakopl psa, který zaútočil,” pokračuje Šteinerová. Třicetiletý majitel psa útočníka pětapadesátiletého muže udeřil pěstí do obličeje - ten upadl a ještě navíc se uhodil do hlavy.

U zvířat ještě chvíli zůstaneme. Už jste slyšeli o záhadném pavoukovi? Nejjedovatější pavouk se přemnožil, útoky hrozí prakticky všude

"Vzhledem k malátnosti a dezorientovanosti byla na místo přivolána rychlá záchranná služba a muž byl převezen k ošetření," dodává Šteinerová. V současné době je případ prošetřován jako přestupek proti občanskému soužití.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/volne-pobihajici-pes-napadl-psa-na-voditku-pak-se-poprali-i-majitele-25641
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.