Vynášení žhaveného popela se změnilo v drama

Hasiči měli náročný večer.

V Horním Slivně hořely půdní prostory rodinného domu. Příčinou požáru se stala nedbalost při vynášení žhavého popela. Hořet začalo před sedmou večerní a na místo se sjely hasičské záchranné sbory z Mladé Boleslavi a Benátek nad Jizerou.

reklama

K požáru rodinného domu došlo večer na Mladoboleslavsku. Nikdo nebyl zraněn a navíc hasiči zachránili majetek v hodnotě půl milionu korun. Nechyběli ani dobrovolní hasiči z Chotětova a Mělnického Vtelna.

 

V domě se nenacházely žádné osoby. Pouze na zahradě pobíhal rotvajler, který byl odchycen a převezen do bezpečí obecního úřadu. Po uhašení ohniska požáru hasiči rozebrali střešní konstrukci a prohledali objekt termokamerou, žádná skrytá ohniska nebyla nalezena. Podle tiskového mluvčího HZS Středočeského kraje Ladislava Holomčíka vznikla škoda v hodnotě šedesát tisíc korun. Ovšem majetek v hodnotě půl milionu zůstal uchráněn.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/vynaseni-zhaveneho-popela-se-zmenilo-v-drama-19356
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.