Zmateně pobíhala u silnice. Teď už může k adopci

Zažila týrání i strach, teď čeká na adopci

Roční fenka Misty hledá domov. Bývalý majitel ji dlouhodobě zanedbával. Do útulku ji přivezli poté, co zmateně pobíhala na okraji silnice. Nyní čeká na adopci. 

reklama

Misty je kříženka narozena v lednu loňského roku. Do kralupského útulku ji přivezli policisté. Našli ji vysílenou a zmateně pobíhající na okraji Kralup, v Minicích, u hlavní silnice. Majitel se doposud neozval, a tak byla nyní uvolněná k adopci.

Misty váží 7 kilogramů, je čistotná a hravá. I po předchozích, zřejmě ne úplně dobrých zkušenostech, je veselá, čistotná a společenská. S ostatními psy si ráda hraje, a dokonce je ta, která ke hře pobízí. Čip ani jiná označení nemá.

Trpělivost

Potřebuje trpělivé, hodné a starostlivé nové majitelé, kteří o ni budou s láskou pečovat. Po dlouhodobém zanedbávaní si to zaslouží. Náročná není. Bude spokojená v bytě i v domečku se zahrádkou.

Chcete-li se na Misty podívat, nebo dokonce uvažujete rovnou o adopci, volejte 775 105 275.

Čtěte také:

Jezevčíci našli nový domov na jihu Čech

Pokud se neozve majitel, čeká ji adopce

Nepořádným pejskařům zatnou tipec preventisté kriminality

Odstrašující případ: Traviči psů

Pozor na psy, traviči psů opět řádí

 

 

 

reklama
#pes #adopce #týrání zvířat

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.