Na dovolené s manželem se zamilovala do mladšího muže. Kéž bych mohla vrátit čas, hodně mi ublížil, říká dnes

Opravdu si myslela, že takto věkově nevyvážený vztah může mít budoucnost?
Foto: Pixabay
Opravdu si myslela, že takto věkově nevyvážený vztah může mít budoucnost?

Do Hassana Kahlieda se zakoukala na dovolené v Egyptě, kde byla se svým manželem. Podle ní se jí dvořil a byl velmi koketní. Manžela Joanna Girling (45) tedy opustila a začala žít se čtyřiadvacetiletým číšníkem. Románek však neměl dlouhého trvání a ženě zůstaly jen oči pro pláč a prázdná peněženka.

reklama

Napřed to vypadalo jako idylka vystřižená z červené knihovny. Pětačtyřicetiletá žena se zamilovala do mladého Egypťana a ten její lásku opětoval. Ona se tedy rozvedla s manželem, zajistila si falešný oddací list, aby dle zákonů této africké země mohla se svou novou láskou spát. Všechno ale vzalo rychlý spád a Joanna Girling už dnes ví, že udělala velkou chybu. Vše popsala pro web Daily Star.

Plížila jsem se z hotelového pokoje

S manželem jezdili do Sharm El-Sheikhu nepřetržitě od roku 2001. Tuto část světa si zamilovali a ta se jim nakonec také stala osudnou. „Poprvé po dlouhé době jsem se cítila být sexy. Plížila jsem se z hotelu, abych se s ním mohla potkat. Chtěla jsem ho od prvního dne, kdy jsme se potkali. Když jsme se spolu vyspali, věděla jsem, že se musím rozvést,“ vzpomíná pracovnice Tesca.

Jakmile se s mužem vrátili domů do Norfolku, zažádala Joanna o rozvod a dvacetileté manželství bylo u konce. Zatímco vyřizovala potřebné formality, s Hassanem každý den telefonovala. „Myslela jsem, že mě opravdu miluje.“ Začala mu také posílat peníze na jídlo, pomáhala mu s placením jeho účtů.

Běž domů, jsi stará a tlustá

O dva měsíce později Joanna konečně odletěla do Hurgady, kde na ni Hassan čekal na letišti. Okamžitě jí řekl, aby mu dala všechny peníze, co má u sebe. „Překvapilo mě to, ale tvrdil, že v Egyptě je zvykem, že o finance se stará muž,“ tvrdí podvedená žena. Odevzala mu tedy 1 100 liber, které měla v hotovosti. 

Měsíc s ním v Egyptě žila, postupně se však jejich vztah začal zhoršovat. „Nakonec mi řekl, ať odjedu domů, že jsem stará a tlustá. Prý chce žít s pěknou egyptskou ženou a ne se mnou. Bylo to hrozné.“ Celkem z ní dostal 1 500 liber.

Pro Joannu se však Egypt stal natolik srdcovou záležitostí, že v Africe zůstala. Dnes žije s osmatřicetiletým Hysmem Feygem. Nepožádal mě ani o jediný cent. Snad je to konečně ta opravdová láska.“

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Pacient s covidem v supermarketu, výsměch nařízené izolaci. Cítím obrovský pocit zmaru, říká praktická lékařka.

reklama
#příběhy

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.