Chyby v seriálu ZOO: Tohle Eva Burešová už vážně přehání

Eva Burešová v ZOO hraje Viky, hodně fanoušků je však z dějové linky zklamáno a nevadí jim, že je jí konec
zajímavost

Seriál ZOO měl mít původně jen omezený počet dílů, teď to ale vypadá, že si ho tvůrci nechají přeci jen o něco déle. Ale i zde platí přímá úměrnost – čím více epizod, tím více chyb, které pozornému diváku zkrátka neuniknou. Čeho se dopouští Eva Burešová, Tomáš Klus nebo holky Černých? 

reklama

Eva Burešová se stala tou nejsobečtější postavou celého seriálu. Přitom dříve byla Viky Janečková skvělá – a mnohdy také vzorem pro mladé lidi, že jít si za svými sny se opravdu vyplatí. Jenže co otěhotněla a našla si Filipa, jde to s ní z kopce. Udělala skok k protivné ženské, která zvládne pošlapat svému příteli takřka všechny sny. Baví to ještě vůbec někoho?

Vypočítavá Viky

Nejenže je neuvěřitelně protivná, všechno jí vadí a divák už občas nechápe, proč je věčně ve skluzu se šitím dětského oblečení, když si za pár dílů zase stěžuje, že o zakázku nezavadí. Také řeší neustále jen svůj byznys, se synem si za celou dobu hrála v seriálu jednou a všechny kolem komanduje.

Je jasné, že za to Eva Burešová jako herečka nemůže. Ale že by se na to dobře koukalo, to se také říct nedá. Právě tyhle sobecké manipulace ze strany Viky nutí diváka pochybovat, jak to mezi ní a Filipem opravdu je. 

Jeden trestný čin pro pana soudce, prosím...

S Viky se pochopitelně pojí také malý Péťa, který svého pravého otce vídá pravidelně jen na videohovoru – a ani to už ne. Ze začátku ani soudce Petr Kříž neplatil alimenty, což je dost bizarní vzhledem k tomu, že jde za splnění dalších podmínek o trestný čin, a on je tím, kdo dohlíží na to, aby se každý choval podle práva.

Je jasné, že jeho představitel Robert Urban zmizel kvůli seriálu Eliška a Damián, který je letošním propadákem, ale přeci jen si tohle pan soudce nezasloužil.

Stejné oblečení pro krásná dvojčata

Scenáristé dost nakládají také holkám Černým, kterým už možná také došlo, že přijaly roli, která je nudná, o ničem a zcela zazdívá jejich herecký talent – přitom už jako malé hrály v reklamě s Bradem Pittem. Nemluvě o tom, že jejich stejné oblečení v každém záběru je doslova bizarní.

Dříve to dávalo smysl, protože podle svých slov nechtěly, aby se prozradilo, že ve skutečnosti jsou dvě. Ale proč teď, když už dávnou neloví zločince a neskrývají se před světem? Třešničkou na dortu je, že je scenáristé dali dohromady s bratry, kteří spolu mají bar. Je to taková podivná čtyřka, která vlastně nikoho moc nezajímá a zcela zabíjí jakýkoliv talent zúčastněných.

Rodinný byznys a vidina budoucnosti

Kde je byznys báječné Sid v podání Michaely Pecháčkové? Nejdřív vypadala na roztrhání, zachraňovala rodinnou firmu – a teď je najednou ticho po pěšině. Na to, jak intenzivní tato dějová linka byla, to vyšumělo bez jakéhokoliv vysvětlení. Nehledě na to, že se chtěli snažit s Haďákem o miminko, což už také není pravda. Ten měl totiž vidinu, že Sid při porodu umře.

Tím se dostáváme k tématu, které diváky podle sociálních sítí neskutečně rozčiluje – Haďákovy vize budoucnosti. Pravdou je, že je to tam tak trochu navíc a v kontextu celého seriálu to nedává smysl. Ale to už je taková perlička tvůrců Primy – čas od času nastrčí do seriálu někoho, kdo má magické schopnosti. Ve Slunečné to byla Běta s Týnou, tady je to zkrátka Adam.

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Facebook

KAM DÁL: Zlatá labuť je pro Ryšku životní role. Z Ireny udělala hlavní postavu seriálu.

reklama
#seriál ZOO #Eva Burešová #Michaela Pecháčková #televize

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.