Dara Rolins se dala na aerobic. V úboru zařízlém do zadečku ukázala možná víc, než sama chtěla

Téhle kočce že táhne na padesátku? Tomu se snad ani nechce věřit. Dara Rolins vypadá stále úžasně a nic na tom nezměnil ani odvážný retro outfit, který si navlékla na domácí cvičení aerobicu. Ano, slyšíte dobře - aerobic! Ale když to přijde, prostě to musí ven.

reklama

Už více než rok Česká republika bojuje s pandemií koronaviru, mírnější restriktivní opatření střídají přísnější, několik měsíců jsme prožili v lockdownu doslova zavřeni doma. Není se čemu divit, že mnoha lidem více či méně "hrabe". 

Vytancovat a vykřičet

Stres a nahromaděná energie se dají odbourat mnoha způsoby. Ten, který zvolila Dara Rolins, je bezesporu jedním z nejúčinnějších. Zacvičit si je skvělé pro tělo i duši. „Potřebovala jsem se vytancovat, vykřičet...tzv. vyskočit z kůže,“ píše Dara Rolins na svém instagramovém profilu.

Zvolila k tomu sice styl populární před nějakými dvaceti lety, ale to vůbec nevadí! "Cvičme v rytme" v jejím podání nemá chybu. Málokdo by asi uvěřil, že téhle babě už bude příští rok  padesát. 

 

 

Udělala to schválně?

A kdo by se sexy postavičkou nepochlubil, že? Dara možná dokonce ukázala víc, než sama chtěla. Cvičební úbor se jí totiž tak trochu ohrnul a odhalil zpěvaččin zadeček. Nebo to byl chytrý tah, jak ještě více upoutat zraky fanoušků?

V každém případě se to povedlo. Když bude víc takových příspěvků, asi se nikdo zlobit nebude. Maximálně závidět... protože je opravdu co.

KAM DÁL: Angeliku měl hrát někdo úplně jiný. Premiéra slavné markýzy andělů se odehrála ve slavném Moulin Rouge.

reklama
#české celebrity #ze společnosti #celebrity #Dara Rolins #cvičení #humor

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.