Dojemný vzkaz rodičům herečky Jitky Schneiderové. Loučení a slova, která vás povzbudí

Jitka Schneiderová se poprvé výrazněji zapsala do paměti diváků svou rolí ve filmu Samotáři

Pandemie koronaviru uzavřela obyvatele do jejich okresů. Návštěvy rodiny jsou omezené na minimum, a tak pochopitelně přichází těžká doba, kdy se musíme smířit s odloučením s našimi nejbližšími. Populární herečka Jitka Schneiderová dojala svoje fanoušky srdceryvným vzkazem pro své rodiče…

reklama

Současná životní zkouška, která trvá už po celý rok, dopadá na všechny. Uzavřené okresy a minimum sociálních kontaktů přetrhává normální život na kousky. Své o tom ví také herečka Jitka Schneiderová, která na svém instagramovém účtu sdílela dojemnou fotografii se svými rodiči. Korunu všemu nasadila upřímným vzkazem, který každý musí pochopit a ocenit. 

Držte se!

“Jediná jistota v životě je změna... lovím v duši zbytky energie vidět a věřit, že ta změna půjde krok po kroku k životu bez omezení normálně se nadechnout, pracovat a žít!” Citovaný kousek vzkazu na sociálních sítích zaujal nejen její fanoušky. Jitka Schneiderová, která kromě hereckých dovedností ukázala dokonalé taneční schopnosti v televizní sérii Stardance. Tentokrát však místo tanečních kroků zaujala i zmíněným dojemným vzkazem, který dodává odvahu i obyčejným čtenářům. 

 

Samotáři a Stardance

Jitka Schneiderová se do povědomí veřejnosti dostala hlavně díky roli v kultovním českém filmu Samotáři Davida Ondříčka, kde hrála přítelkyni Saši Rašilova. Objevila se však i v televizních seriálech jako Pojišťovna štěstí, Letiště, Polda či aktuálně v serilu Anatomie lži. Vrchol popularity zažila v roce 2015, kdy se umístila na druhém místě v taneční relality show Stardance. O tři roky později se na konkurenční televizi Nova stala jednou z osobností, která vystupovala v populární show Tvoje tvář má známý hlas. 

KAM DÁL: Dětská celebrita, kterou chtěli lidé vyhnat ze země. Justin Bieber neunesl celosvětovou slávu

 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/dojemny-vzkaz-rodicum-herecky-jitky-schneiderove-louceni-a-slova-ktera-vas-povzbudi-64431
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.