Jennifer Lopez oslavila svatbu s Benem Affleckem: Za večer vystřídala 3 nádherné róby

Jennifer Lopez oslnila třemi svatebními róbami od slavného návrháře Ralpha Laurena
Foto: Profimedia.cz
Jennifer Lopez oslnila třemi svatebními róbami od slavného návrháře Ralpha Laurena
zajímavost

Slavná dvojice oslavila své manželství v sobotu 20. srpna. Jennifer nenechala nic náhodě. Svatební hosty dokonce oslnila ve třech nádherných svatebních róbách. Na jednu padlo 500 m látky, druhá byla posetá perlami a třetí zpěvačka doplnila pohádkovým závojem.

reklama

Manželský svazek dvojice oslavila ve svém domě v americké Georgii se svou rodinou a přáteli. Jennifer měla údajně jasnou a velmi detailní představu o tom, jak chce, aby celá akce vypadala a probíhala.

Na sociálních sítích vzbudila rozruch především svými svatebními róbami. Své hosty totiž okouzlila hned ve třech nádherných modelech svatebních šatů, které pro ni vytvořil slavný návrhář Ralph Lauren. Fanoušky zpěvačky nadchly zejména první šaty, které zdobila dlouhá načechraná vlečka. Na volánky, kterými byly šaty posety, bylo nastříháno 500 metrů látky a 1 000 látkových kapesníčků. Herečka v nich podle sledujících vypadala jako éterická víla.

Ceremonie trvala pouhých 45 minut, oslavě svatby ale pár vyčlenil téměř celý víkend, který započal už v pátek zkušební večeří. Po obřadu, který se konal na zahradě vedle kostela s výhledem na řeku North Newport, se všichni hosté sešli na koktejlové recepci v domě. Z recepce se poté přesunuli na večeři, která byla podávána ve stodole.

Při této příležitosti si na sebe zpěvačka vzala své druhé svatební šaty, na kterých byly umístěné kaskádovité šňůry perel. Posledním svatebním modelem, do kterého se Jennifer převlékla, byly šaty se "siluetou mořské panny", které zdobily Swarovski krystaly.

Ben Affleck a Jennifer Lopez se potkali již v roce 2001 na natáčení snímku Gigli. Ben Affleck dokonce už tehdy požádal herečku o ruku, a to s růžovým diamantem. Jejich svatba se měla konat již v roce 2003. Den před obřadem ale oznámili, že se ho rozhodli odložit. Nakonec ke svatbě ale v roce 2003 vůbec nedošlo a následující rok pár oznámil jejich rozchod.

Jennifer se provdala za amerického zpěváka s karibskými kořeny Marca Anthonyho a Ben Affleck za americkou herečku Jennifer Garner. Oba mají z předchozích manželství dvě děti.

 

 

 

Zdroj: Vogue

KAM DÁL: Madonna oslavila své 64. narozeniny "francouzáky".

reklama
#celebrita #Jennifer Lopez #Ben Affleck #svatba #v obraze

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.