Kouďáka vyhodili z Kroku za krokem kvůli násilí na manželce. Skončil jako dělník na stavbě

Dana a Karen jsou každá jiná
zajímavost

Nejoblíbenější sitcom všech dob – Krok za krokem – provázelo hned několik skandálů. Jedním z nich byl vyhazov herce Sashy Mitchella, který ztvárnil legendárního Codyho. Spekulace o tom, jak se chová k ženám, mu totiž zařídily stopku! Jenže tvůrci udělali chybu. 

reklama

Synovec Franka, který má IQ tykve, si získal miliony diváků po celém světě. Jeho typické „čéče“, v originále „dude“, doslova zlidovělo. Ve skutečnosti je Sasha poněkud inteligentnější, má čtyři dospělé děti a škraloup kvůli obvinění z násilí na své manželce.

Obvinění z domácího násilí

Krásnou Jeanette Robbins si vzal rok předtím, než získal nabídku na roli natvrdlého Kouďáka. Všechno vypadalo idylicky, narodily se jim čtyři dnes již dospělé děti a zdálo se, že je už nic nemůže rozdělit. Milovali se natolik, že byli všichni v šoku, když v roce 1997 vzalo manželství rychlý konec. 

Najednou se začalo mluvit o tom, že v jejich domě bylo k rodinné idylce daleko. Spory vyvrcholily Sashovým zatčením a obviněním z domácího násilí, které vzešlo z úst manželky. Ten následně okamžitě skončil v seriálu Krok za krokem, tvůrci se obávali negativní publicity, která by mohla sitcomu uškodit. „Udeřil ji do hlavy, kopl do kyčle a udělal díru do dveří jejich koupelny, kam se jeho žena utekla schovat,“ řekl tehdy žalobce. 

Citové vydírání a překvapivý obrat

Až s odstupem času se ukázalo, že Sasha Mitchell nebyl takovým hrubiánem, jak si všichni mysleli, a tvůrci se ve svém rozhodnutí možná přeci jen unáhlili. Nepopíral, že manželku fyzicky napadl, ale udělal to ve chvíli, kdy bránil děti. Jeanette totiž bojovala s vážnými psychickými problémy. Podle Mitchella dokonce brala drogy. 

Své děti citově vydírala a dělala si z nich rukojmí. To potvrdil rozvodový soud, který svěřil děti do péče Sashy. Matka je pak směla vídat jen párkrát ročně. A to ještě pod dohledem. Do seriálu se tak mohl vrátit a začal se objevovat i v jiných rolích. Nálepky už se ale nikdy nezbavil, a když se řekne jeho jméno, znovu a znovu se dostává na historku, která je už zapsána ve všech bulvárních médiích.

Skončil na stavbě

Nakonec ale i Sasha našel své štěstí – byť jen na chvilku. V roce 2010 si vzal herečku Rachel Mitchell, známou jako Sharmaine Rayner, ale jejich manželství se zhroutilo v roce 2015. 

V současné době se Sasha zamiloval do cvičení a tvrdě na sobě dře. Je z něj hora svalů a své zážitky rád sdílí na svém Instagramu. Kouďáka by v něm už asi nikdo nepoznal. Nijak se netají tím, že se živí jako dělník na stavbě, a občas ukáže i fotku s helmou na hlavě.

Zdroj: redakce, collider.com, movieweb.com

KAM DÁL: Diváci seriálu Oktopus se bouří. Na tohle už se dívat nebudeme, Krobot to přehnal.

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/koudaka-vyhodili-z-kroku-za-krokem-kvuli-nasili-na-manzelce-skoncil-jako-delnik-na-stavbe-76168
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.