Langmajerovy milostné avantýry: Rodeo s novinářkou i tajný byt na Palmovce bez záchodu

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková tvoří spokojený pár, alespoň to tak vypadá
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (5)
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková tvoří spokojený pár, alespoň to tak vypadá
zajímavost

Od nevrlého playboye, který si myslel, že arogancí dobude svět, se Jiří Langmajer probojoval až ke spokojenému manželovi. Vedle své ženy Adély Gondíkové dospěl, popral se s démony a také okusil něco, co mu dříve bylo cizí – věrnost. Nakonec to byl psychiatr, který jim s Adélou zachránil manželství. Jak vypadala Langmajerova divoká minulost?

reklama

Jiří Langmajer, kterého můžete momentálně vídat v Kriminálce Anděl, u nás patří k nejobsazovanějším hercům. A bylo to tak i v době, kdy to byl pořádný divoch! Proslul svou láskou k ženám a nutno říct, že jeden čas neměl zrovna lichotivou pověst. Věděl, že na ženy působí jako magnet – a rád toho využíval. Měl byt na Palmovce, kterému se přezdívalo garsonka hříchu a prý si tam nějakou tu krásku rád vzal. Mělo jít o jednu místnost bez koupelny a vlastní toalety, kde on sám přespával po večerních představeních v divadle.

Přesto se i on nakonec dopracoval k velké změně a ze zadumaného chlapa, který bojoval s depresí, je dnes šťastný manžel Adély Gondíkové. Jeho první žena Kamila měla ale zřejmě občas trochu těžkou hlavu! Které ženy prošly jeho postelí?

První manželka byla anděl

„Langošova“ první žena měla doslova svatozář. Stála mu po boku dlouhých 23 let, porodila mu dvě krásné dcery, a i když se její muž čas od času zapomněl, nikdy kvůli tomu nerozbila rodinu. O to větší překvapení pro ni zřejmě bylo, když se zamiloval do Adély Gondíkové a od své ženy odešel. Nutno říct, že mezitím mu prošlo postelí nespočet krásných milenek a žen.

Známé je například jeho nečekané vzplanutí k novinářce Tereze Kopáčové v roce 2004. Tenkrát na večírku po udílení filmových cen Český lev Langmajer neodolal a náležitě si to užil. Celou noc s Kopáčovou protancoval, a dokonce údajně nechyběly ani žhavé doteky. Potom spolu měli odejít na Václavské náměstí, kde hledali taxi a odjet společně. Je ale pochopitelně možné, že měli jen stejnou cestu! Víc se o tom neví, a pokud něco bylo, románek v tichosti vyšuměl. 

Dovolená na Kubě

O něco intenzivnější byly jeho schůzky s Petrou Faltýnovou nebo Mášou Málkovou. S krásnou modelkou se scházel v roce 2009, a dokonce to prý dotáhli na společné bydlení. Ale jen na chvilku. Faltýnová tehdy procházela krizí s majitelem autosalonu Simonem Šteklem, a i přes horoucí lásku k Langmajerovi se rozhodla nakonec své manželství zachránit. Narodila se jim dcera, a ačkoliv se rodina později stejně rozpadla, dnes prý žije modelka spokojeně v Americe po boku bohatého cizince. Z veřejného dění už se takřka úplně stáhla. 

Víc zábavy si užila Máša Málková, kterou měl Langmajer vzít s sebou dokonce na Kubu, to se psal rok 2011. Ačkoliv novináři několikrát herce nachytali, jak jede k Máše z večerního představení, a prý ji dokonce vzal na romantickou dovolenou na Kubu, nic víc z toho nebylo. Řešilo se to ale o to víc. Tehdy byl totiž nejen manželem Kamily, ale také už potajmu randil s Adélou Gondíkovou. Byla to pravděpodobně její první hořká zkušenost s nenapravitelným proutníkem. Kdyby jen věděla, co s ním zanedlouho svede!

Další zrada s mladou herečkou

Dnes už není pochyb, že v herečce Adéle Gondíkové, která momentálně hraje v seriálu Ulice, našel Langmajer spřízněnou duši. A to ho ze začátku považovala za nafrněného a nesnesitelného kolegu! Potkali se na natáčení filmu Doktor od jezera hrochů a herečka byla překvapená, jak se k ní Langmajer choval doopravdy. Byl milý, pozorný. Stačilo pár chvil a byla z toho láska. 

Neměli ale na růžích ustálo. Langmajer byl ženatý a vzhledem k jeho pověsti ji asi ani nenapadlo, že by od ženy doopravdy odešel. Také musela v roce 2013 překousnout jeho romantickou večeři s mladší herečkou Eliškou Křenkovou. Nachytal je tehdy jeden náhodný kolemjdoucí a poslal to novinářům. Navzdory všemu jsou ale dnes s Adélou Gondíkovou spolu a platí za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Snad právě od téhle chvíle už nikdo nepochybuje, že žena dokáže muže opravdu změnit!

Zdroj: iDNES.cz, blesk.cz, sip.denik.cz, ahaonline.cz

KAM DÁL: Koptovy dcery jsou pescetariánky: Léta už jsem kvůli vaší debilní dietě neviděl prasátko, říká smutně.

reklama
#Petra Faltýnová #televize #Jiří Langmajer #Adéla Gondíková

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.