Představitelka mrchy Markéty ze seriálu ZOO čelí krutým urážkám. Lidi jsou vážně hnusní, tohle je síla

Petr má z předchozího vztahu dvojčata. Jeho manželka zemřela
Petr má z předchozího vztahu dvojčata. Jeho manželka zemřela
osobnost

Markéta Tomečková je v seriálu ZOO analogií zlé sestry z pohádky o Popelce. Všemi milované Viky dělá neustálé naschvály a snaží se jí škodit, jak jen může. Michaela Petřeková svou roli hraje tak uvěřitelně, že některým divákům unikl rozdíl mezi realitou a fikcí. Jaké zprávy Petřeková dostává?

reklama

Není výjimkou, že lidé u oblíbených seriálů ztotožní scénář s realitou. Své o tom ví Ján Jackuliak, na kterého potom, co v seriálu konkurenční televize Ordinace v růžové zahradě týral Danu Morávkovou, ženy začaly plivat na ulici.

Krásné herečky Denisy Nesvačilové, která v seriálu Slunečná ztvárnila Karolínu, která chce svést Týně Janka, se musela zastat až Eva Burešová veřejně na svých sociálních sítích. Tam vysvětlila, že jsou ve skutečnosti kamarádky a žádné drama se nekoná. Fanoušci Denise totiž vyhrožovali smrtí.

Jsi špína, píšou jí diváci

V seriálu se Petřeková objevila v roli advokátky Markéty, partnerky soudce Petra. Touží po úspěchu a svatbě s bohatým mužem, ochotna je tak proto udělat téměř cokoliv. Najme si detektiva, aby Petra sledoval, s kým se stýká, nebo se s Viky vsadí o milion korun, kdo dřív dostane Petra do postele. Zatím se však v seriálu zdá, že Markéta vyhrává, neboť je to ona, které Petr navlékl vytoužený zásnubní prsten. A to se fanouškům nelíbí, protože většina z nich fandí Viky, kterou hraje Eva Burešová.

 

Svou roli hraje v seriálu evidentně velmi dobře, neboť už s jeho počátkem vzbudila velkou vlnu nevole. Aby ne, je mladá, krásná a pořádné intriky jí nejsou cizí. Diváci si ji však začali s postavou spojovat. „Jsi špína,“ píšou jí. A to je ještě slabý odvar. Někteří jí přejí smrt, někteří, aby skončila sama. To vše musí na svém Instagramu a TikToku 24letá herečka číst. „Nikomu nepřeju nic zlého, ale vám ano, za to, co děláte Viky a Petrovi,“ psala Michaele Petřekové divačka ZOO. „Já myslela, že jsi zákeřná i v realitě,“ napsala zase druhá. 

Zabiju tě, přišlo od fanouška

Po odvysílání dílu, kde Markéta Petra s Markem podvede, přišla Markétě zpráva: „Ty d*vko!!! Jak můžeš tohle udělat Petrovi a Viky! Že ho podvedeš s Markem! Že se nestydíš!!! Radši zalez, špíno! Jsi hnusná! Chudák Marek, akorát jsi mu popletla hlavu, a teď ještě lžeš Petrovi i s tím dárkem! Už zd*chni, m*dko, nikdo tě nemá rád a skončíš sama!!! D*vko, zabiju tě!“ Zprávu uvedl web zeny.iprima.cz.

„Zajímalo by mě, co se honí v hlavě tomu, kdo si myslí, že ten seriál je realita,“ nechala se Michaela slyšet na svém Instagramu. „Tohle nepochopím. Co si pak myslíte o lidech, kteří hrají například vrahy?“ vzkázala svým fanouškům. Markétinu zákeřnost podporuje i způsob, jakým Michaelu stylisté oblékají. „Když se převléknu do civilu, občas mě nepozná ani štáb,“ řekla s úsměvem. „Lidé mi posílají nadávky pořád, ale už se z toho nehroutím,“ napsala na své sociální sítě. Naznačila tak, že začátky pro ni opravdu nebyly jednoduché.

Před sebou má ale ještě dlouhou cestu. ZOO se vyvíjí v Markéty neprospěch a diváci stále víc fandí Viky a Petrovi. Michaela se snaží alespoň celou situaci podpořit tím, že na svých sociálních sítích ukazuje, že je to mladá a krásná dáma, které nechybí smysl pro humor. 

Zdroj: Instagram Michaely Petřekové, zeny.iprima.cz, TikTok

KAM DÁL: Hvězda seriálu ZOO Marek Taclík bojuje s insolvencí, příjmy má přitom vysoké. Sedí vše tak, jak má?

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/predstavitelka-mrchy-markety-ze-serialu-zoo-celi-krutym-urazkam-lidi-jsou-vazne-hnusni-tohle-je-sila-69391
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.