Zvrat v seriálu Specialisté: Marek Lambora končí, nahradí ho fešák ze Zlaté labutě

Marek Lambora hraje ve Specialistech Matěje Karase
Foto: archiv TV Nova (se souhlasem)
Zobrazit fotogalerii (7)
Marek Lambora hraje ve Specialistech Matěje Karase
zajímavost

Tak tohle diváci nečekali! Populární herec Marek Lambora, který k seriálu Specialisté přitáhl také mladší generaci, nečekaně odchází. Ještě nedávno si přitom natáčení nemohl vynachválit. Co stojí za jeho náhlým rozhodnutím? Tentokrát nedošlo ani na zlaté seriálové pravidlo.

reklama

Obvykle se v seriálu Specialisté udrží herci alespoň tři roky, tentokrát se tak ale nestalo. Marek Lambora se přidal k detektivní partě loni v zimě a už teď odchází. Otázkou je, zda na svou žádost, protože o tom produkce zatím mlčí. 

Vodochodského diváci dobře znají

K Martinu Dejdarovi, Zuzaně Kajnarové a Jiřímu Hánovi se přidá Vojtěch Vodochodský, kterého si mohou diváci pamatovat ze seriálu Zlatá labuť nebo jako Petra Sepešiho v minisérii Iveta. O svém odchodu přitom Lambora neprozradil dříve ani slovo a naopak si novou sérii pochvaloval, že ho natáčení opravdu baví. Vždy ale tíhl především k divadlu, a tak je možné, že po seriálovém zápřahu se zase na chvíli ukryje na divadelních prknech. 

„Jsme si dost podobní v tom, že na place rádi zlobíme, a tím, jak spolu točíme dlouho, tak na sobě navzájem poznáme, když je někdo unavený nebo má den, kdy se mu nic nedaří. A to je to pak těžké točit a jen se na sebe dívat,“ chválil si seriálovou partu. „Potkávám tu spoustu lidí, které jsem dlouho neviděl, třeba z konzervatoře, které jsem neviděl i devět let. Takže musíme vždy probrat, co se za tu dobu stalo, a je to pro mě moc příjemné. Díky téhle práci se tak potkávám i s někým, koho jsem dlouho neviděl,“ dodal na začátku vysílání desáté série, o které jsme informovali.

Sok v lásce mu přebral roli?

Seriál přitom není jediné pojítko, které mezi sebou tito dva muži mají. Ještě nedávno se spekulovalo o tom, že Vojtěcha Vodochodského opustila herečka Sára Rychlíková kvůli Marku Lamborovi, ten však nikdy nepřiznal, že oficiálně tvoří pár. A tak i když o tom mluvila takřka všechna média, jistě se nevědělo vlastně nic. Lambora si své soukromí vždy úzkostlivě tajil a jediné dvě přítelkyně, o kterých se ví, že mu stály nějaký čas po boku, byly herečka Šárka Krausová, dříve Vaculíková, a modelka Andrea Bezděková

Tak se zdá, že teď přichází odveta – zatímco Lambora mu kdysi zřejmě uhranul přítelkyni, Vodochodský teď přichází, aby ho nahradil ve Specialistech. Uvidíme, jak diváci novou posilu přijmou! 

Zdroj: autorský článek

KAM DÁL: Vládnou v zákulisí Všechnopárty neshody? Členové štábu odcházeli kvůli Šípovi.

reklama
#seriál Specialisté #Marek Lambora #Vojtěch Vodochodský #Martin Dejdar #televize #seriál Zlatá labuť

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.