Cestovatel časem varoval před rokem 2027. Důvody jsou podle něj jasné

Údajnému cestovateli časem se podařilo zachytit jinak rušné město zcela bez lidí (ilustrační foto)
Údajnému cestovateli časem se podařilo zachytit jinak rušné město zcela bez lidí (ilustrační foto)
zajímavost

Mladík na sociální sítě sdílel hned několik videí, ze kterých mrazí. Tvrdí totiž, že umí cestovat časem a ví, co se stane v pět let vzdálené budoucnosti. V roce 2027 se ale podle něj hodně změnilo, lidé jsou podle něj v ohrožení života.

reklama

Javier sdílel své první video na sociální síti TikTok v únoru roku 2021. Od té doby se snaží své sledující varovat před nejbližší budoucností, která nás podle mladíka čeká a nemine. V několika videích, které zveřejnil, se prochází v různých částech španělského města Valencie, které je za běžných okolností téměř nemožné zachytit prázdné. Javier ale na videu nezachytil ani živáčka.

Za pouhých 5 let podle něj totiž vymře celé lidstvo. V příspěvcích je možné vidět nejen prázné ulice ve městě, ale i supermarket, obchod s oblečením, křižovatky a dokonce i posilovna.

Prochází se dokonce i v několika historických částech města, které jsou běžně zahlceny turisty téměř 24 hodin denně. Javier ale natáčí památky za bílého dne a opět nikde není ani živáčka. V jednom z videí sedí sám na zemi obrovského supermarketu se sodovkou a pytlíkem brambůrek. Police obchodu jsou plné jídla, jen v něm není nikdo, kdo by ho kupoval.

Jeho sledující mu dokonce do komentářů pod videa píší návrhy, kam má v budoucnosti jít. Snaží se tak údajného cestovatele časem nachytat tak, aby se odhalilo, jestli říká pravdu, či nikoliv. Navrhli mu hned několik míst, která jsou podle nich naprosto nemožná zachytit bez turistů nebo dopravy. Javierovi se to zatím ale pokaždé podařilo.

Jeho videa jsou tak přesvědčivá, že se stala hitem. Většinu z nich zhlédlo přes milion lidí.

 

@unicosobreviviente Responder a @ma_nu_eh ♬ Love Me Again - John Newman

 

 

Zdroj: TikTok/@unicosobreviviente

KAM DÁL: Moře vyplavilo podivnou stvůru. Jedná se o mořskou pannu?

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/cestovatel-casem-varoval-pred-rokem-2027-duvody-jsou-podle-nej-jasne-69631
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.