Dívka se stala multimilionářkou v jednadvaceti, její povolání ale není pro každého

Žena si prodejem fotkek v plavkách a spodním prádle vydělala už desítky milionů
Foto: Depositphotos
Žena si prodejem fotkek v plavkách a spodním prádle vydělala už desítky milionů
zajímavost

Mladá modelka si dokázala na sociálních sítích vydělat v přepočtu několik desítek milionů korun. Vyrůstala v chudobě, nyní kupuje rodičům jejich vysněný dům. Ne všichni rodiče by ale takové povolání jejich dítěti dovolili.

reklama

Američanka Linsey Donovan vyrůstala se svými rodiči Mary a Vincentem v americkém Marylandu. Když byla malá, její rodina neměla moc peněz, ale to se jí nakonec podařilo změnit. Nyní je z ní totiž multimilionářka.

Je jí pouhých 21 let, ale už si dokázala vydělat v přepočtu 114 milionů korun, a to prodáváním snímků své postavy v plavkách a spodním prádle na internetu a investováním do nejrůznějšch nemovitostí, které její výdělek ještě znásobily.

Fanoušcii jí přezdívají "Bikini Barbie". Už od svých 18 let totiž půvabná blondýnka, která nápadně připomíná panenku Barbie, zveřejňuje fotky své dokonalé postavy. Za pouhé tři roky si dokázala získat takové množství sledujících, že si z prodeje snímků svých svůdných póz dokázala udělat úspěšný byznys.

Nyní vlastní několik nemovitostí, jejichž hodnota dosahuje desítky milionů korun. Nezapomněla dokonce ani na své rodiče, kterým koupila jejich vysněný dům.

O svém bohatství dívka promluvila na sociální síti YouTube pro Truly. Svůj životní styl popsala jako zábavný a luxusní. Divákům populárního kanálu ukázala, jak vypadá její úžasná hacienda. Nechybí v ní ani nábytek vyrobený na míru a posázený krystaly od Swarowski, soukromý bazén nebo nahrávací studio.

Divákům ukázala i stáje se svým vysněným domácím mazlíčkem, koněm, za kterého zaplatila v přepočtu bezmála půl milionu korun.

 

 

Zdroj: YouTube/Truly

KAM DÁL: Dojemné gesto manžela těhotné ženy obletělo internet

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/divka-se-stala-multimilionarkou-v-jednadvaceti-jeji-povolani-ale-neni-pro-kazdeho-69835
reklama
#Zajímavosti
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.