Dívka tvrdí, že Donald Trump umí cestovat v čase. Má důkazy

Bývalý americký prezident jako naháč, který vběhl na kurt a ukradl zápas
Foto: ShowPix
Bývalý americký prezident jako naháč, který vběhl na kurt a ukradl zápas
zajímavost

Mladá žena na sociálních sítích zveřejnila video, ve kterém se svými sledujícími sdílela důkazy, které poukazují na to, že je Donald Trump cestovatelem časem. Podle dívky údajně časem cestuje také jeho syn Barron.

reklama

Lindsey Ivan na svůj online profil na sociální síti sdílela video, ve kterém se podělila hned o několik důkazů toho, že bývalý americký prezident Donald Trump cestuje časem. Lindsey totiž objevila knihu, která byla sepsána v roce 1890, jež je podle ní jasným důkazem toho, že Donald i jeho syn Barron Trump jsou cestovatelé v čase.

Údajně je v knize totiž uvedeno až příliš mnoho detailů popisujících hlavního hrdinu tohoto literárního díla, které dokonale korespondují s Donaldem Trumpem a jeho synem. Video se stalo hitem sociálních sítí a získalo několik tisíc lajků.

„Donald Trump a jeho syn jsou cestovatelé časem z roku 1890, vysvětlím vám proč,“ uvedla Lindsey na začátku videa.

„Ta kniha se jmenuje Barron Trump a jeho úžasné dobrodruždství v podzemí. Pojednává o mladém chlapci jménem Barron Trump, který najde portál a cestuje časem,“ pokračovala.

Dále Lindsey ve videu vyzdvihla, co všechno má dané literární dílo a rodina Trump společného. „Syn Donalda Trumpa se jmenuje Barron Trump. To ale není všechno, v té knize ho vede někdo, kdo se jmenuje Don...,“ řekla v momentě, kdy ukázala na fotografii bývalého amerického prezidenta, aby naznačila, že má jméno učitele malého chlapce z knihy obsažené ve jméně.

To ale nebylo všechno, kniha údajně zmiňovala adresu, na které nyní stojí Trumpova věž. Lindsey těmto náhodám zkrátka nemohla uvěřit a rozhodla se tak se s nimi podělit se svými věrnými sledujícími.

V komentářích jí daly za pravdu desítky lidí. Někteří dokonce poznamenali, že kresba mladého muže na obalu knihy je velmi podobná Donaldu Trumpovi. Přidali tak na seznam další podivnou náhodu, která může, ale nemusí dokazovat, že Donald Trump skutečně umí cestovat časem.

„Já jsem tohle říkal celá léta a nikdo mi nevěřil!“ ozval se jeden ze sledujících.

„Příliš mnoho náhod naznačuje, že to náhody nejsou,“ zamyslel se další.

 

@lindsayivan Something isnt adding up for me!!! #timetravel #timetraveler #donaldtrump #scarystories #scarycoincidence #scarytiktoks #scaryvideo #cursedtiktoks #crimejunkie #darkfacts ♬ A somewhat creepy and sad atmosphere music box - MoppySound

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Dcera zachránila svou rodinu před jistou smrtí díky hodinám chemie.

reklama
#Zajímavosti #Donald Trump #cestovatel v čase

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.