Dívka utratila statisíce, aby vypadala jako panenka. Nyní lituje

Výplně, za které Candice v průběhu let utratila přes čtvrt milionu, si nyní nechává rozpustit
Výplně, za které Candice v průběhu let utratila přes čtvrt milionu, si nyní nechává rozpustit

Mladá žena, která utratila jmění za výplně tváří, rtů, brady a další kosmetické úpravy, chce zpátky svůj obličej. Úpravy se jí vymkly z rukou a dnes už se údajně ani nepoznává. Candice doufá, že bude možné výplně rozpustit a navrátit jejímu obličeji přirozené rysy.

reklama

Candice Kloss je sice jen pouhých 21 let, ale už má za sebou léta vstřikování různých výplní do obličeje a nespočet dalších procedur. Jejím snem totiž bylo vypadat jako panenka a nezastavila se dokonce ani v momentě, kdy svůj obličej přestala poznávat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice ♡ (@candice_kloss)

Utratila jmění

Za to, aby vypadala jako panenka Barbie, už Kloss utratila přes 300 000 korun. Nyní ale hořce lituje. Nepoznává se a chtěla by prý zase vypadat "normálně", a to i přesto, že si svým panenkovským vzhledem zajistila instagramovou kariéru.

Na jejím profilu na sociální síti ji totiž sleduje 63 tisíc fanoušků, kteří ji v její proměně podporují.

„Uvědomila jsem si, že mě všechny ty kosmetické úpravy dělají starší, tak jsem si nechala výplně ve rtech, tvářích a bradě rozpustit,“ řekla Candice.

„Hodně žen tyto úpravy podstupuje kvůli tomu, aby vypadaly mladší, ale poté zkrátka často nejsou schopné odhadnout, jestli to už náhodou není příliš,“ vysvětlila.

Kloss se také svěřila s tím, že svým rozhornutím vrátit se k "normálnímu" vzhledu potěšila i svou rodinu. Její maminka už se údajně nemůže dočkat, až zase bude vypadat jako dříve.

Svou makeupovou rutinu a vlasový styling prý ale měnit nehodlá.

Líčením tráví Candice tři čtvrtě hodiny každý den a za péči o vlasy utrácí každý měsíc desetitisíce. Nechává si do nich vsadit nové pramínky, aby se jí vlasy prodloužily, a potrpí si na jejich platinově blond barvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice ♡ (@candice_kloss)

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Lovec duchů objevil opuštěné sanatorium, kde mučili pacienty. Videa sdílel na sociální síti.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/divka-utratila-statisice-aby-vypadala-jako-panenka-nyni-lituje-67606
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.