Jak se stylově obléknout na rande?

komerční sdělení

Ať už plánujete valentýnskou večeři, první rande, nebo jen chcete strávit nějaký čas s někým, na kom vám záleží, kromě výběru místa konání budete muset přemýšlet také o tom, co si obléknout. Dobře zvolené a stylové oblečení může druhé straně naznačit nejen to, jak se cítíte, jak moc vám na setkání záleží, ale také jaká je vaše osobnost. Poradíme vám proto, co si vzít na rande na sebe, abyste vypadali co nejlépe.

reklama

Klíčem k úspěchu je cítit se dobře a pohodlně

Na méně formální schůzku, jako je piknik nebo rande u kávy, se skvěle hodí neformální oblečení. Nenechte se však zmást slovem „neformální“ - ať už se jedná o jakékoliv rande, je důležité, abyste vypadali dobře a cítili se pohodlně. Oblečení, které si vyberete, by proto mělo obsahovat ležérní kousky, jako jsou značková pánská trička a džíny, které vám umožní uvolnit se a užít si rande, ale přesto dokážou odrážet váš styl a smysl pro módu. Tento outfit pak často stačí doplnit značkovými hodinkami a módními teniskami, které váš vzhled pozvednou.

Co si obléknete, záleží na tom, kam jedete

Pokud jde o výběr místa, kam se vydáte na rande, existuje několik možností. Každá možnost však vyžaduje také oblečení, které je pro danou příležitost vhodné. Jen tak se můžete dobře bavit a udělat ten nejlepší dojem. První a oblíbenou volbou pro večerní rande je kino. Sledování filmu v kině je zábavný způsob, jak s někým strávit večer. Můžete se uvolnit a užít si film, aniž byste museli neustále přemýšlet o tom, co říct, zejména pokud se jedná o první rande. Vaše oblečení může být v tomto případě spíše neformální, ale mělo by být rafinované. Zvolte chinos kalhoty nebo džíny a k nim vhodné tričko nebo flanelovou košili s dlouhým rukávem. Nezapomeňte na značkové mikiny nebo svetry, protože v kině může být chladno.

Pokud se rozhodnete pro rande venku, budete potřebovat také mikinu nebo svetr. Pokud jde o procházku, turistiku nebo rande spojené se sportovní aktivitou, rozhodně zvolte neformální oblečení, které je stylové a pohodlné. V závislosti na počasí a typu aktivity můžete zvolit džíny, tenký svetr, prošívanou bundu, tenisky a čepici pro chladnější dny. V teplejších dnech se hodí ležérní rozepnutá košile, kožená bunda a roztrhané džíny.

Koncert je také skvělým nápadem na rande, zejména pokud mají obě strany podobný hudební vkus. Neformální koncerty vám dávají příležitost ukázat svůj osobitý styl, vzít si oblíbené značkové pánské tričko a užít si hudbu naplno. Pokud chcete oživit svůj šatník nebo hledáte nové značkové kousky, které vám pomohou na rande vyniknout, najdete spoustu skvělého pánského oblečení například na 10k.sk. Držíme vám palce!

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/jak-se-stylove-obleknout-na-rande-79005
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.