Matka natočila, jak se její dcera s někým baví v koupelně. Byla tam ale sama

Ženu vyděsila konverzace její dcery, není totiž jisté, s kým se bavila
Ženu vyděsila konverzace její dcery, není totiž jisté, s kým se bavila
zajímavost

Lidé na sociálních sítích byli přesvědčení o tom, že jde o ducha, který s dcerou ženy navázal komunikaci. Radili jí, aby se z domu okamžitě vystěhovala. Video se stalo hitem a vyděsilo statisíce lidí.

reklama

Jess slyšela, jak se její dcera v koupelně nahlas směje, to jí přišlo roztomilé, tak začala natáčet. To ale ještě nevěděla, co přijde potom. Krátce po začátku videa je totiž možné slyšet, jak její dcera zavřela dveře a řekla: „Tak, a teď nikdo neodejde.“ Podle její matky mluvila ke své "imaginární kamarádce".

Řada sledujících ale tento názor nesdílela. Ti byli totiž přesvědčeni o tom, že se jedná o ducha, který s jejím dítětem navázal kontakt.

„Moje dcera se začala v koupelně něčemu smát a já jsem si myslela, že to je ta nejroztomilejší věc na světě, tak jsem hned začala nahrávat. Tedy až do chvíle, než...,“ uvedla Jess.

Hned po několika vtěřinách smíchu bylo totiž ve videu možné slyšet hlasité prásknutí dveřmi a děsivý komentář malé holčičky. Na videu bylo možné i jasně vidět, že to vyděsilo i samotnou Jess, které se okamžitě změnil výraz v obličeji a nahrávat přestala.

V dalším videu, které sdílela na svém profilu na sociální síti, se ale snažila své fanoušky uklidnit. Její dcera Ava má údajně imaginární kamarády a s těmi se podle ní v koupelně bavila. Řadu lidí ale tohle vysvětlení nepřesvědčilo. Jess totiž zmínila i to, že jí Ava o svých imaginárních kamarádech nechce nic říct.

To přišlo fanouškům ženy podezřelé a nakonec si byli jisti tím, že šlo o interakci se světem duchů, a varovali Jess, ať se raději okamžitě sbalí a z domu se vystěhuje.

 

@autist_artist_ Reply to @user427542147 I found the perfect sound for this!! #evenbetter #xyzbca #fyp #foryou #goodnight #sweetdreams #viral ♬ Creepy music box - Halloween Sound Effects

 

 

Zdroj: TikTok/@autist_artist_

KAM DÁL: Moře vyplavilo podivnou stvůru. Jedná se o mořskou pannu?

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/matka-natocila-jak-se-jeji-dcera-s-nekym-bavi-v-koupelne-byla-tam-ale-sama-69616
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.