Mladík geniálně nachytal svou přítelkyni. Seznamky si děvče příště rozmyslí

Bylo to jako zlý sen, nejraději by zapomněla
Bylo to jako zlý sen, nejraději by zapomněla
zajímavost

Dívka si příště brouzdání na online seznamkách dobře rozmyslí. Její přítel totiž přišel na naprosto geniální způsob, jak takové chování odhalit. Nejspíše by se mohl živit jako soukromý detektiv. Vše se mu podařilo zdokumentovat a video sdílel na svůj profil na sociálních sítích.

reklama

Sam Nunn si dává na chování svých drahých poloviček velký pozor. Zdánlivě se totiž řídí heslem důvěřuj, ale pořádně prověřuj. Nachytal totiž svou přítelkyni, jak si prohlíží profily mladíků na online seznamce. Většina lidí by si toho ale nevšimla.

Na videu, které sdílel na sociální síti TikTok, je vidět, jak dívka leží na posteli a kouká směrem doprava. Později se ukázalo, že její pohled směřoval na obrazovku telefonu, který ale na videu vidět nebyl. Sam si ale všiml odrazu online seznamky a bylo mu tak jasné, že mu jeho přítelkyně asi není tak oddaná, jak si myslel.

Samovy detektivní schopnosti jsou hodny nejspíše i samotného mistra této profese Sherlocka Holmese. Za dívkou totiž nebylo žádné zrcadlo ani okno, které by ji prozradilo, Samovi totiž k odhalení stačila pouze její duhovka. V očích dívky bylo totiž možné po přiblížení na její oči jasně vidět odraz obrazovky jejího mobilu, na které měla otevřenou online seznamku.

Někteří sledující se ale dívky zastávali. Podle nich to totiž není důkaz, že mladíka jeho přítelkyně podvedla.

„To ale není podvádění, ona se jen koukala na svoje možnosti, chlapi dělají to samé,“ zastala se dívky jedna z fanynek.

„No, potom, co jsem se podíval na ostatní tvoje videa, jsem si řekl, že má asi na víc,“ zavtipkoval jeden ze sledujících.

Někteří fanoušci si dokonce mysleli, že šlo jen o vtip, celá situace podle nich vypadala nepřirozeně a nahraně. Nakonec sám Sam v prostoru pro komentáře potvrdil, že se skutečně jednalo jen o žert. Řada lidí si ale i přesto z videa odnesla cenné poznatky.

 

@samnunn4 thought she had fun baking cookies today #fucklove ♬ WITHOUT YOU - The Kid LAROI

 

 

Zdroj: TikTok/@samnunn4

KAM DÁL: Žena vymyslela způsob, jak pomoci obětem domácího násilí pomocí rtěnky.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/mladik-genialne-nachytal-svou-pritelkyni-seznamky-si-devce-priste-rozmysli-69647
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.