Mladík ukázal, jak dostat v restauraci jídlo zdarma. Fanoušci nevěřili svým očím

Mladíkům se podařilo získat jídlo zdarma pomocí přestrojení (ilustrační foto)
Mladíkům se podařilo získat jídlo zdarma pomocí přestrojení (ilustrační foto)
zajímavost

Mladí komici se vydali do restaurace a pokusili se získat jídlo zdarma tím nejbizarnějším způsobem. K překvapení všech jim to prošlo. Nemohli tomu uvěřit dokonce ani samotní iniciátoři celé akce.

reklama

Komediální duo dvou mladíků Briana a Coye svým nedávným příspěvkem baví sociální sítě. Sdíleli totiž svůj zdokumentovaný pokus o získání dětského menu, které bylo v restauraci zdarma.

Jeden z nich v restauraci předstíral, že je rodič, a druhý se převlékl za batole. Dokonce se i nasoukal do dětského kočárku. Nezapomněli ani na ty nejmenší detaily, jako je dudlík, chrastítko nebo dětská lahvička.

Přestrojeni za rodiče a malé dítě se vydali do místní palačinkárny IHOP a doufali, že jim jejich plán vyjde. Restaurace totiž zrovna v rámci její promo akce nabízela jídlo pro děti zdarma spolu s každým hlavním chodem pro dospělé.

Stačilo tedy už jen sehrát dokonalé divadlo, což se mladíkům opravdu povedlo.

Poté, co vešli do restaurace, Brian převlečený za batole raději předstíral, že spí, a Coy poprosil obsluhu o stůl pro dva. Představení mohlo začít. Coy dokonce i předstíral, že Briana krmí z dětské lahvičky, aby bylo jejich přestrojení co nejméně podezřelé.

Jejich snažení se nakonec vyplatilo. V restauraci opravdu získali jídlo pro dítě zdarma, dokázali to dokonce i účtenkou na konci videa, kde je vidět, že za jednu z položek neplatili.

Jejich fanoušci pod videem podotkli, že to je asi ta nejdivnější věc, kterou dvojice udělala, a náležitě video i neuvěřitelnou snahu mladíků ocenili.

„Po tom, kolik jste do toho vložili energie, vám to jídlo prostě nemohli nedat,“ objevilo se pod videem.

 

@cheekyboyos

Comment what we should do next 

♬ original sound - the cheeky boyos

 

 

KAM DÁL: Anife Vyskočilová prozradila tajemství své krásy. Fanoušky znechutila.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/mladik-ukazal-jak-dostat-v-restauraci-jidlo-zdarma-fanousci-neverili-svym-ocim-69219
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.