Náctiletá dívka se pochlubila svým starším přítelem. To by měl být zločin, říkají někteří lidé

Mladá dívka tvrdí, že jí 22letý věkový rozdíl ve vztahu nevadí (ilustrační foto)
Mladá dívka tvrdí, že jí 22letý věkový rozdíl ve vztahu nevadí (ilustrační foto)
zajímavost

Mladá dívka našla svého manžela na online seznamce, když jí bylo pouhých 18 let. Jemu ale bylo ještě více než dvakrát tolik. Nyní se se svým vztahem chlubí na sociálních sítích. Její fanoušci jsou ale věkovým rozdílem páru znechuceni a dávají to najevo.

reklama

Sav a Mark se poznali na online seznamce, když bylo Sav pouhých 18 let, Markovi bylo tehdy 40. Nyní pár sdílí videa zachycující jejich vztah na sociální sítě. Celá řada jejich fanoušků ale jejich situaci označuje za nemorální, v některých případech dokonce i za zločin.

Pár chtěl své sledující na sociální síti TikTok pobavit mezigeneračními rozdíly, na které pravidelně narážejí, místo toho ale vyvolali znechucení a nesouhlas.

Manželé jsou spolu nyní už dlouhých pět let, dokazují tak, že dokonce i vztah s tak velkým věkovým rozdílem může fungovat. To ale ty, kteří s jejich manželstvím nesouhlasí, o jeho správnosti nepřesvědčilo.

„Tohle by měl být zločin,“ objevilo se pod jedním z videí.

„Tohle je celé špatně,“ napsal jeden ze sledujících.

„Promluvíme si, až bude po všem, zlato,“ vzkázala Sav pod příspěvkem fanynka, která byla přesvědčená, že jde jen o úlet.

„Už jsme spolu 5 let a jsme manželé, ale díky za nabídku, zlato,“ nenechala se dívka.

Sac dává ve videích, které sdílí na svém profilu na sociální síti, jasně najevo, že ji názory ostatních lidí o jejím vztahu vůbec nezajímají a rozhodně se podobnými komnetáři nenechá rozhodit. Neváhá všem ukázat, že je ve svém manželství spokojená dokonce i přes obrovský věkový rozdíl.

Někteří sledující ale manžele podpořili.

„Já jsem taky na starší muže, když se na něj tak koukám, je mi jasné, co v něm vidíš,“ napsala fanynka.

„To je ale krasavec. Vypadá jako Colin Farrell,“ napsal jeden ze sledujících.

 

@savandmark Meh  #fyp #fypシ #viral #cutecouple #relationshipgoals #funny #trend #agegaplove #savandmark #foryou #freebritney #mycoloredhair #marvel #tiktok #nz ♬ All Eyes On Me - Bo Burnham

 

 

KAM DÁL: Rodina šokovala originálním náhrobkem pro dceru (15). Je to už za hranicí?

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/nactileta-divka-se-pochlubila-svym-starsim-pritelem-to-by-mel-byt-zlocin-rikaji-nekteri-lide-69161
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.