Půjčka pro OSVČ může být připravena ještě dnes

Máte starosti, které se týkají rodinných financí?
Máte starosti, které se týkají rodinných financí?
komerční sdělení

Potřebujete malý úvěr pro své podnikání? Jde o reklamu nebo malou rekonstrukci v dílně? Chcete nakoupit software do počítače? Důvody jsou různé, ale vždy jde o to, abyste prorazili mezi silnou konkurencí, k čemuž jsou vždy zapotřebí peníze.

reklama

Pokud vám v bance žádost zamítli, v nebankovním sektoru je přístup úplně jiný a věci se posuzují s menší přísností. Proto existuje mnohem větší šance na úspěch. Výhodou je zde žádost odeslaná z pohodlí domova, což s sebou přináší značnou časovou úsporu v porovnání s osobním jednáním. Finanční injekce může přijít ještě během dneška, a to bez dalších otázek.

Zajímavá nabídka pro všechny OSVČ

Není nutné mít ručitele a současně platí, že nebudete na peníze čekat do konce týdne. Jde o rychlou záležitost, už jen proto, že čas jsou peníze, jak zní velmi známé rčení. Půjčka pro OSVČ nabízí různé varianty, záleží přitom vždy jen na klientovi, kterou z nich si nakonec vybere. Má v tomto směru naprostou svobodu volby. Ověření totožnosti žadatele je nutností, ale proběhne velmi krátce a obejde se bez složité administrativy. Kolik si tedy lze půjčit? A jak dlouhý splátkový kalendář si vlastně můžete nastavit?

  • 5 tisíc korun je minimum. Kupte si nový mobil, software do kanceláře nebo například tablet. 
  • 30 tisíc korun je nejvyšší suma, o které lze jednat. A platí, že ji můžete použít zcela na cokoliv.
  • Kalendář splátek má řadu různých variant. Vyberte si tedy v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.

Ověření účtu rozhodně nepotrvá dlouho

Kontrola totožnosti a ověření bankovního konta, to jsou základní úkony, které se pojí s naprosto každým dnešním úvěrem, včetně těch krátkodobých. Půjčka na podnikání je k dispozici a může být odeslána už do deseti minut od momentu, kdy došlo ke schválení žádosti. Půjde to tedy snadno, bez dlouhého čekání. 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/pujcka-pro-osvc-muze-byt-pripravena-jeste-dnes-75020
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.