Sprcha jen jednou za 10 dní: Proč bychom se neměli mýt tak často?

Dívku její sledující nazvali "chodícím biohazardem"
Dívku její sledující nazvali "chodícím biohazardem"
zajímavost

Mladá žena na svém profilu na sociální síti zveřejnila video, ve kterém prozradila, že se sprchuje pouze jednou za 10 dní. Její sledující jsou znechuceni, ona ale tvrdí, že dokazuje to, že se nemusíme často sprchovat. Má k tomu své důvody.

reklama

Aydan Jane na sociální síti zveřejnila video, ve kterém se přiznala, že se naposledy sprchovala před 10 dny. Podle dívky se prý nemusíme sprchovat každý den, abychom vypadali a cítili se dobře. K tomu údajně stačí jedno umytí za dlouhých 10 dnů, a to i ve vlnách veder.

Někteří sledující dívky byli její zvykem znechuceni, jiní se jí ze zvědavosti zeptali na to, co ji k tomuto extrémnímu zvyku donutilo. Aydan prozradila, že jedním z hlavních důvodů jsou její vlasy. Údajně totiž vypadají mnohem lépe, když se nesprchuje, a navíc se vůbec nemastí.

„Moje vlasy se za 10 dní ani trochu nazamastily, voním jako můj deodorant. Nemyslím si ale, že reprezentuju většinu populace. Většina lidí se sprchuje každý den,“ uvedla na sociální síti.

Vysvětlení dívky ale její sledující zmátlo snad ještě více. „Je rozdíl mezi tím, když si někdo 10 dní nemyje vlasy a když se někdo 10 dní nesprchuje,“ napsal jeden z nich.

„To, že nejsou mastné, neznamená, že nejsou špinavé,“ okomentoval stav její hřívy jeden ze sledujících.

„Když už se neosprchuješ pro sebe, udělej to aspoň pro ostatní,“ objevilo se pod videem.

Calá řada lidí, která na video narazila, dívku v komentářích označila za "podivána" a "špindíru". Někteří se dokonce nezdráhali ani nazvat dívku "chodícím biohazardem".

Dívka si ostrou kritiku pod svým videem nakonec vzala k srdci. „Víte co, asi máte pravdu. Možná je sprcha jednou za 10 dní už příliš. Navíc, když v tom budu pokračovat, tak si nejspíš nenajdu přítele. Díky, že jste mě zachránili před osamělým životem,“ vzkázala dívka.

Zdroj: TikTok/@aydan_jane

KAM DÁL: Žena pracuje dva dny v týdnu, ale vydělává přes 1 500 000.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/sprcha-jen-jednou-za-10-dni-proc-bychom-se-nemeli-myt-tak-casto-70321
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.