Svéhlavý bígl utekl z domu. Vrátil se s nečekaným úlovkem!

Fenka Bonnie domů přinesla medaili za třetí místo na psí přehlídce
Fenka Bonnie domů přinesla medaili za třetí místo na psí přehlídce
zajímavost

Bíglové jsou známí tím, že si často dělají, co se jim zlíbí. Důkazem je i fenka Bonnie, která jednoho dne utekla svým majitelům a vydala se se vstříc dobrodružství. Domů šokované rodině dokonce přinesla nečekané překvapení.

reklama

Pětiletá fenka Bonnie se stala hitem internetu, poté, co její majitelé na sociální síti sdíleli příběh jejího útěku. Vrátila se totiž zpět s medailí, což rozhodně nečekali.

V den, kdy utekla ze svého domu v anglickém Bolney, se totiž také postavila na stupně vítězů na psí přehlídce.

Potulující se fenku u silnice objevil jeden ze sousedů John Wilmer. V ten moment se ale chystal na psí přehlídku se svými dvěma čtyřnohými domácími mazlíčky a neměl času nazbyt. Rozhodně by tedy nestihl Bonnie nejdříve zavést k jejím majitelům. Zároveň ji ale nechtěl nechat potulovat se u silnice, kde jí hrozilo nebezpečí.

Rozhodl se proto vzít Bonnie s sebou a dokonce ji na přehlídku také zapsal, zdálo se mu to prý jako skvělý nápad. 

Fenka nakonec ve své kategorii vyhrála třetí místo a s ním i slušivou medaili, se kterou se poté v pořádku navrátila domů.

Majitelé nezbedné Bonie se mezitím strachovali o její bezpečí a hledali ji kolem hlavní silnice. Když zjistili, že je fenka v pořádku, tak se jim náramně ulevilo a dokonce na ni byli pyšní za to, že se bez jakékoliv přípravy umístila na stupních vítězů. Na útěk, který tomu předcházel, tak samou radostí úplně zapomněli.

Bonnie se umístila v kategorii nalezenců, má totiž za sebou pohnutou historii, která měla šťastný konec. Fenka bígla totiž kdysi žila sama v ulicích, naštěstí ji ale od života toulavého psa jednoho dne zachránila charita. U svých majitelů je teprve čtyři roky, berou ji ale jako součást rodiny.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Vědci vyvinuli robotické dítě, dokonale imituje tříměsíčního kojence. Co dokáže?

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/svehlavy-bigl-utekl-z-domu-vratil-se-s-necekanym-ulovkem-70171
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.