Titul nejděsivějšího muže světa bude mít nejspíš nového majitele

Martyn Ford je také herec, diváci ho měli možnost vidět mimo jiné i v akčním trháku Rychle a zběsile 9
Foto: ShowPix
Martyn Ford je také herec, diváci ho měli možnost vidět mimo jiné i v akčním trháku Rychle a zběsile 9

Dosavadní držitel titulu se totiž chystá na zápas se svalovcem, který už snad ani nepřipomíná člověka. Tohoto děsivého Íránce přezdívají "Íránský Hulk" a není se čemu divit. Skutečně totiž tohoto netvora připomíná, přesvědčte se sami.

reklama

Kulturista Martyn Ford, dosavadní "Nejnebezpečnější muž světa", bere svůj nastávající boxerský zápas velmi vážně. Při pohledu na jeho soupeře opravdu není divu, naprostou většinu dospělých mužů by totiž s největší pravděpodobností dokázal vyřídit jen jedním úderem.

Martyn Ford měří přes dva metry a bez větších problémů je schopen se dostat nad váhu 140 kg, ve srovnání se svým soupeřem ale působí jako žák páté třídy. Dává tedy do přípravy na zápas opravdu všechno a jeho fanoušci napjatě čekají, jak dopadne.

Na svém instagramu dokonce i zveřejnil foto svého pomláceného obličeje s pořádným monoklem, který obdržel na tréninku.

Na jednu stranu se jeho sledujícím ulevilo, že se na nadcházející souboj poctivě připravuje, a na druhou stranu se do mysli některých z nich nejspíše vloudila otázka, jak bude vypadat po souboji se Sajadem Gharibim, neboli Íránským Hulkem, když je po pouhém tréninku téměř k nepoznání.

Zápas se uskuteční 2. dubna v O2 Aréně v Londýně. Má tedy ještě nějaký čas na to, aby vypiloval své údery. Jestli mu to ale bude něco platné zjistí jeho fanoušci až zhruba za dva měsíce.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Tyto celebrity vydělávají miliony, ale nemají ani středoškolské vzdělání.

reklama
#zahraniční zajímavost

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.