Žena se filmuje při jídle. Vydělává miliony

Naomi vydělává téměř 18 milionů korun měsíčně
Naomi vydělává téměř 18 milionů korun měsíčně
zajímavost

Naomi se na sociálních sítích dočkala obrovského úspěchu poté, co se začala natáčet při jídle. Její profil na sociální síti YouTube má přes 7 milionů sledujících, kteří sledují a poslouchají, jak si Naomi pochutnává na nejrůznějších pokrmech.

reklama

Naomi MacRae je jednou z nejúspěšnějších ASMR influencerek.

Jako ASMR se označují ta videa, která obsahují ukliňující obraz, který doplňují uklidňující zvuky, jako např. praskání dřeva, česání vlasů, nebo v případě Naomi i mlaskání při jídle.

Tato ASMR hvězda vydělává měsíčně 600 000 liber, což je téměř 18 milionů korun.

Na videích ji můžete vidět (a slyšet), jak konzumuje běžná jídla v extrémním množství, ale i jídla, která vypadají jako věci běžné potřeby, lahve, boty a další.

Celá řada sledujících ji ale nařkla z toho, že na své tvorbě tolik vydělává, protože je sexuální.

„Mým divákům je většinou mezi 2 a 30 lety a z velké části jde o ženy a děti. Nikdy bych nechtěla, aby se při sledování mých videí dítě, žena, babička, dědeček nebo kdokoliv jiný cítil nepříjemně a viděl v tom něco sexuálního,“ vyjádřila se k nařčení Naomi.

„Moje videa sledují dokonce i moji rodiče, a to jsou ti nejvíce konzervativní lidé, které znám! Baví je sledovat moje videa, nejsem si jistá, proč o nich někteří lidé říkají takové věci,“ dodala.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Jak se účinně zbavit stresu? Existuje hned několik snadných způsobů.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/zena-se-filmuje-pri-jidle-vydelava-miliony-68717
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.