Zpravodajská služba USA nezveřejnila všechno. Důkazů o UFO je mnohem víc, říká spolupracovník Trumpa

Neidentifikovatelné objekty řeší nadále tajné zpravodajské služby USA
Neidentifikovatelné objekty řeší nadále tajné zpravodajské služby USA

Není to dlouho, co se internetem šířilo video zaznamenané americkým pilotem, který zachytil zvláštní letecké objekty, jež zaskočily i jeho samotného. Pro Fox News se o tomto “virálním” videu rozpovídal bývalý ředitel zpravodajské služby John Ratcliffe.

reklama


Neidentifikovatelné létající objekty zaznamenali američtí vojenští piloti a satelity, což přirozeně vzbudilo podezření, že mohlo jít o důkaz o UFO. Bývalý ředitel zpravodajských služeb John Ratcliffe se však nechal slyšet, že zveřejněné záběry byly jenom zlomkem toho, co satelity a kamery na stíhačkách zachytily. 

Mnohem víc, než si myslíme

Na otázku Fox News ohledně připravované vládní zprávy o „neidentifikovaných vzdušných jevech“ Ratcliffe uvedl, že tato zpráva bude dokumentovat dříve neznámá pozorování z „celého světa.”

„Upřímně řečeno, pozorování je mnohem více, než bylo zveřejněno," řekl. „Některé z nich byly odtajněny." Sám se svěřil s tím, že samotné obrázky se ze všech zachycených zdrojů jen těžko vysvětlují, a to hlavně z toho důvodu, že pro zachycení podobných pohybů neexistuje zatím žádná technologie. 

Připravovanou zprávu vydá ministerstvo obrany a zpravodajskou agenturou bude vydaná na začátku června. Když je identifikován neidentifikovaný vzdušný jev, řekl Ratcliffe, analytici se ho snaží vysvětlit jako potenciální poruchu počasí nebo jinou rutinní podívanou.

O tom, jestli se na veřejnost dostanou nějaké další detailní zprávy ohledně zpozorování UFO, se tedy dozvíme až za několik měsíců. Pokud nejde o konspirační teorie z úst bývalého ředitele, nemůže brát veřejnost jeho prohlášení na lehkou váhu. 

KAM DÁL: První internetová sexuální orientace na světě. Přibývá lidí, kteří chtějí žít dobrovolně v celibátu

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/zpravodajska-sluzba-usa-nezverejnila-vsechno-dukazu-o-ufo-je-mnohem-vic-rika-spolupracovnik-trumpa-64744
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.