Dětské chůvičky a monitory dechu pro větší bezpečí

U chůviček oceníte jejich velký dosah a kvalitní signál
U chůviček oceníte jejich velký dosah a kvalitní signál
komerční sdělení

Čekáte miminko a pořizujete si nutnou výbavičku? Kromě postýlky, vaničky a dalších věcí nezapomeňte také na jiné užitečné pomocníky, které využijete již od narození a dodají vám na klidu během spánku vašich ratolestí.

reklama

Monitor dechu pro kontrolu nejmenších během spánku

Jste nervózní, když vaše miminko spí, a chodíte ho neustále kontrolovat? Už nemusíte. Za vás to totiž provede spolehlivý monitor dechu, který snímá dech vašeho děťátka, a to neustále po dobu jeho pobytu v postýlce. Díky tomu tak máte jistotu, že je v pořádku, a i vy se můžete v klidu vyspat. Monitory dechu jsou doporučovány i dětskými lékaři. Pomáhají totiž předcházet syndromu náhlého úmrtí dítěte (SIDS), protože máte pod kontrolou jejich dech při spinkání. V případě výpadku dechu vás monitor upozorní hlasitým pípáním, takže můžete okamžitě zasáhnout a poskytnout tak včasnou péči.

Monitor dechu oceníte nejen u předčasně narozených dětí, u kterých je velmi doporučován, ale i u dětí narozených v termínu. Hodí se k používání již od narození vašeho potomka, až do 1 roku věku. Stane se tak vaším každodenním nepostradatelným přítelem, který vám zajistí klidnější spaní, protože budete vědět, že s vaším dítětem je během jeho spánku nebo pobytu v postýlce všechno v pořádku.

Chůvičky pro více kontroly během spánku vašich dětí

Máte větší byt nebo dům a potřebujete se při spánku vašich ratolestí někam vzdálit? Nebo je zkrátka chcete mít pod kontrolou pro lepší pocit jistoty? K tomu vám přijde vhod dětská chůvička. Ta může být vybavena i kamerou, takže máte přehled o tom, co se v postýlce děje. U chůviček oceníte jejich velký dosah a kvalitní signál. Užitečné jsou i další funkce, které můžete využít. V případě, že se dítko probudí, je možné na něj přes chůvičku promluvit a konejšit ho. Pustit mu můžete dokonce i některou z uklidňujících melodií.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/detske-chuvicky-a-monitory-dechu-pro-vetsi-bezpeci-68797
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.