Kam na chovatelské výstavy a burzy v srpnu

V Praze, Kolíně i v Bystřici u benešova se konají chovatelské burzy a výstavy.
freeimages.com
V Praze, Kolíně i v Bystřici u benešova se konají chovatelské burzy a výstavy.

Prodat, koupit, vyměnit si zkušenosti na chovatelských akcích můžete i o prázdninách. Jaké najdete ve vašem okolí?

reklama

Chovatelské trhy v Kolíně

Tradiční nedělní trhy se konají v neděli 2. srpna Kolíně Štítarech. Koupit, vyměnit či prodat na burze můžete králíky, hrabavou a vodní drůbež, holuby, exotické ptactvo, psy a kočky, fretky a další malá zvířata. Otevřeno je od 8 do 11 hodin. Tato akce se koná pravidelně každý týden.

Chovatelské trhy v Bystřice u Benešova

Nedělní burza zvířat se také koná v neděli 2. srpna v Bystřici. Koupit, vyměnit či prodat na burze můžete králíky, hrabavou a vodní drůbež a holuby.  Otevřeno je od 8 do 11 hodin. Občerstvení zajištěno.

Prodejní burza ryby a rybičky Praha

V neděli 9. srpna se koná největší výstavní a prodejní akvaristická burza, na které najdete – široké spektrum rybiček a dalších vodních živočichů, rostlinky do akvária, akvaristické příslušenství, odbornou literaturu a další. Využít můžete i odborných bezplatných konzultací.

 

reklama
#výstavy #burzy

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.