Příběh Martiny: Přítel mě mlátí a sprostě mi nadává

Vše špatné jest časem pro něco dobré.
Zdroj: Pixabay
Vše špatné jest časem pro něco dobré.

Žiji s přítelem asi rok v jednom bytě, za tu dobu se z něj ale stal násilník. Většinu času je mi z něj zle, mlátí mě a sprostě mi nadává. 

reklama

Už nevím, co mám dělat. Žiji s přítelem asi rok, ale postupem času se z něho stal ubožák. Jediné, co dělá, je, že chodí do práce od osmi do čtyř. Když se vrátí domů, jen se válí a hraje stupidní hry. Všechno mu vadí, chová se jako šedesátiletý dědek. Zmlátí mě kvůli každé maličkosti, navíc mi sprostě nadává. 

Teď mě například zmlátil, protože jsem se zeptala, proč si bere tolik dní dovolenou jenom na to, aby pomohl matce s něčím v bytě. Jeho matka má čtyři syny, ale jenom on jí s tím pomůže. Což by nebylo tak hrozné, kdyby mu nevolala čtyřikrát za den a něco po něm nechtěla. Díky bohu prodal naše auto, takže jí alespoň už nemusí nikam vozit. 

Situaci mezi námi tyhle konflikty jen zhoršují, vůbec nevím, proč se tak změnil. Dříve byl normální, ale teď mi neustále sprostě nadává a ponižuje mě. Mám dvakrát šitou nohu, on mě do ní schválně kopnul a řekl mi, ať mi ji třeba vezmou. Nevím si rady. Sama na nájem nemám, studuji, do toho mám dvě práce, ale nevydělám si osm tisíc na nájem. (Martina, 22 let)

reklama
#příběh #domácí násilí #partnerské vztahy #vztahy #krize ve vztahu #partnerské problémy #sos #linka důvěry #láska #nešťastná láska #příběhy #psychologie

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.