Stylové náramky z minerálů jsou skvělým doplňkem na léto

Co se samotných minerálů týče, existuje jich obrovské množství
Co se samotných minerálů týče, existuje jich obrovské množství
komerční sdělení

Pokud přemýšlíte nad nevšedním, ale přitom stylovým a moderním doplňkem, svou přírodní krásou a ojedinělostí vás ohromí korálkové náramky a další nádherné minerální šperky Estemia. Vhodné jsou k jakémukoliv outfitu. Sladíte je s džíny a tričkem, ale i večerní róbou. Ovšem minerální náramky se nepořizují jen kvůli tomu, jak vypadají, zajišťují i pozitivní vibrace a energii a slouží jako amulety.

reklama

Co se samotných minerálů týče, existuje jich obrovské množství, přičemž každý má jiné účinky a působení. V současné době se náramky z minerálů vybírají buď podle znamení zvěrokruhu, konkrétních léčivých účinků, nebo dokonce i záměru.

Achát, amazonit a ametyst

Jedním z nejstarších léčivých kamenů je achát, často označován jako kámen síly, jenž byste měli mít při sobě, pokud vás čeká nějaké důležité rozhodnutí. Pomáhá odbourávat stres. Upřímnost a pravdu přináší kámen amazonit, s nímž snadno překonáte strach říct své názory nahlas. Obrovskou ochrannou sílu má ametyst, známý také jako kámen klidu. Zbaví vás negativních emocí, stresu, strachu, zloby i vzteku.

Bodhi korálky, citrín a fluorit

Podlehli jste kouzlu meditací? Pořiďte si bodhi korálky z plodů či dřeva posvátného fíkusu religiosa. Právě pod ním totiž Buddha dosáhl osvícení. Pro štěstí se kupuje citrín, jenž je symbolem blahobytu a úspěchu. Citrín je magnetem na bohatství a prosperitu, ale odbourává i zlé sny. Ochranu psychiky zajišťuje fluorit. Jedná se o velice silný kámen napomáhající ke správné koncentraci. Podporuje paměť, navozuje klid a zvyšuje sebevědomí.

Chalcedon, jadeit a perly

Překonávat překážky v komunikaci pomáhá chalcedon. Kámen totiž podporuje sociální vztahy a hledá cestu ke smíření. Pokud jste uzavření, chalcedon vás podpoří, abyste se svému okolí dokázali otevřít. Jadeit přitahuje zase přátelství, štěstí a harmonii. Začnete pozitivně myslet, najdete své pravé já a potlačíte případný vztek. Perla je symbol ženskosti, ale i vody a plodnosti. Navozuje pocit štěstí, má pozitivní vliv na zdraví a psychiku. Zvyšuje sebevědomí a pomáhá zvládat stres i hněv.

Jahodový křemen hlavně pro ženy

Ženám sluší náramky z jahodového křemene vystupující jako zesilovače energií. Špatná energie se odplaví pryč, nastoupí na scénu láska, štěstí, zdraví a bohatství. Jestliže vás často trápí melancholické stavy, jahodový křemen by vám neměl chybět, neboť vás takových stavů rychle zbaví.

Karneol, kočičí oko, opalit a křišťál

Dále mezi oblíbené minerální kameny patří karneol. Silně uzemňující kámen je symbolem vitality, odvahy a kreativity. Jestliže máte strach ze smrti, karneol vás takového strachu zbaví. Kočičí oko přitahuje úspěch, klid v duši a pozitivní energii. Samotný název napovídá, že je nápomocen při léčbě zraku. Opalit jakožto kámen klidu se stane vaším talismanem při podnikání. Upevní obchodní i osobní vztahy, zbaví vás stresu a depresí.

Jakýmsi univerzálním kamenem, z něhož se vyrábí náhrdelníky i náramky, je křišťál. Povzbuzuje psychiku, zbavuje negativity, nastoluje duševní harmonii. Křišťálové šperky jsou ideální volbou při meditacích, neboť odstraňují rušivé elementy.

Náramky pro páry

Bojujete s přehnanými emocemi a váš partner také? Nebo si chcete být s určitou osobou ještě blíže? Co takhle pořídit si náramky pro páry? S párovými náramky vyjadřujete svou náklonnost a duševní propojenost s vaším partnerem či partnerkou nebo např. pokrevní pouto mezi rodiči a jejich dětmi.

Kde náramky z minerálů koupit?

Pokud si chcete objednat minerální náramky, podívejte se do pestrého produktového portfolia e-shopu www.estemia.cz. Připraveny jsou i wrap náramky a shamballa náramky. Z každého zakoupeného šperku je část věnována i na ochranu velryb, takže si nejenom uděláte radost, ale pomůžete i dobré věci.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/stylove-naramky-z-mineralu-jsou-skvelym-doplnkem-na-leto-60469
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.