Úspěšná kariéra začíná na vysoké škole

Studovat můžete tříleté bakalářské obory, na něž lze navázat magisterským studiem
Studovat můžete tříleté bakalářské obory, na něž lze navázat magisterským studiem
komerční sdělení

Učte se od odborníků, kteří za sebou mají sami zajímavé kariéry v oborech, které vyučují, a své zkušenosti umí srozumitelně předat studentům. Studijní programy na vysoké škole obchodní vychází z aktuální poptávky na trhu práce.

reklama

Když propojíte užitečnou teorii s reálnou praxí, získáte vynikající předpoklady stát se vyhledávaným specialistou pro atraktivní zaměstnavatele.

Studijní programy VŠO

Rozhlížíte se po takové škole, která vás po dokončení střední školy posune k úspěšné, smysluplné kariéře. Možná uvažujete o tom, že změníte obor svého zaměstnání. Vždy se vyplatí na chvíli zastavit a rozhlédnout se kolem sebe, než se vydáte na další cestu.

VŠO nabízí prezenční i dálkové studium v oborech, které sledují vývoj jednotlivých odvětví
a připravují studenty na jejich budoucí uplatnění.

Studovat můžete tříleté bakalářské obory, na něž lze navázat magisterským studiem.

Podívejte se na některé zajímavé studijní programy VŠO

Globální a lokální ekonomika

Studijní obor s názvem Má vlast se věnuje problémům a jejich řešením v rámci lokální i globální ekonomiky. Jedná se o skvělý obor pro každého, kdo se zajímá o své okolí a chce se angažovat například v politice nebo na rozvoji ekonomiky.

V oboru Má vlast se mimo jiné naučíte pracovat i s takovými technologiemi, jako je 3D tisk či blockchain.

Ukončením studia získáte bakalářský titul.

Cestovní ruch a turismus

Přes překážky, kterým cestovní ruch a turismus v posledních letech čelí, se stále jedná o atraktivní obor. A kdy jindy se připravit na jeho budoucnost než zrovna teď?

V rámci studia se podrobně seznámíte jak s teorií cestovního ruchu, ale tuto oblast poznáte i po praktické stránce přímo u těch nejzajímavějších společností. Studium je ukončeno bakalářským titulem a můžete na něj navázat i magisterským studiem.

Nabídka VŠO je však mnohem pestřejší, studovat můžete například letectví a drony. Zajímavým studiem, které vás připraví na budoucnost, je také obor Digitální ekonomika a společnost.

Akreditace doktorského studijního programu

Během letošního roku se VŠO po boku partnerské VŠPP povedlo dosáhnout skvělého úspěchu na akademickém poli.

Studijní program podnikání a management získal akreditaci k doktorskému studiu.

Studium je určené především pro vědecko-pedagogické a vědecké pracovníky a pro absolventy vysokoškolského studia.

Tento studijní program rozšíří vaši odbornou kvalifikaci a lidem z praxe otevře dveře k aktuálním otázkám managementu, podnikání a obchodu. Zároveň si studiem rozšíříte vzdělání v těchto oblastech.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/uspesna-kariera-zacina-na-vysoke-skole-68688
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.