Nejkrásnější čeští herci: Který z těchto krasavců by stál za hřích?

Po Vojtěchu Kotkovi fanynky šílí již od Snowborďáků

Slavní čeští muži, kteří pobláznili stovky fanynek. Šarm jim rozhodně nechybí, zrají jako víno. Charisma jim s přibývajícím věkem neubývá, spíš právě naopak. Kteří z našich herců v tomto seznamu zkrátka nesmí chybět?

reklama

Připravili jsme si pro vás seznam největších českých idolů žen.

Jiří Bartoška

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlovy Vary IFF (@kviff)

Jiří Bartoška, často také přezdívaný "český George Clooney", ani s přibývajícími roky neztrácí svůj šarm. Letos, ač se to nezdá, oslavil své 74. narozeniny.

Mezi jeho nejvýznamnější patří např. role ve filmech Teorie tygra a Všichni moji blízcí. Mimo úspěšného herce je od roku 1994 také prezidentem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Vojta Kotek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@vojta.kotek_.fp)

Tento herec letos oslavil své 33. narozeniny. Idolem se ale stal už mnohem dříve. Fanynky po něm šílí již od dob, kdy se objevil ve filmech Snowboarďáci a Rafťáci, což bylo již před více než 15 lety.

Roky mu ale na pověsti krasavce rozhodně neubírají, spíše naopak!

Roman Zach

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roman Zach (@romanzach2019)

Roman Zach je dalším příkladem toho, že věk je zkrátka jen číslo. Herec letos oslavil 48. narozeniny a ženy po něm stále šílí.

Jako idol stovek žen a i jako herec se nejvíce proslavil v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrál gynekologa MUDr. Michala Šebka.

David Matásek

Neuvěřitelným charisma oplývá také herec David Matásek, který v lednu tohoto roku oslavil své 58. narozeniny.

Proslavil se už v roce 1984, když si zahrál ve filmu Jak svět přichází o básníky. Ve filmu si zahrál Kendyho, kamaráda hlavní postavy Štěpána Šafránka. V hledáčku svých obdivovatelek je tedy už přes 30 let.

Vojtěch Dyk

Na tomto seznamu rozhodně nesmí chybět ani český herec a zpěvák Vojta Dyk.

Tento 36letý idol mnoha žen se dostal do širokého povědomí zejména díky své hudební skupině Nightwork a účinkování v několika televizních seriálech. Za své hudební výkony získal mimo jiné i cenu TýTý.

KAM DÁL: Kateřina Hrachovcová se ukázala polonahá. Sklidila obdiv nejen za dokonalou postavu

reklama
#české celebrity #ze společnosti #celebrity #čeští herci #Kotek #prachař #zach

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.