Krásná modelka zůstala znetvořená po útoku psa. Z jejích fotek mrazí

Modelku pokousal pes její kamarádky. Zvíře na ni zaútočilo bezdůvodně a bez varování
Foto: Unsplash
Modelku pokousal pes její kamarádky. Zvíře na ni zaútočilo bezdůvodně a bez varování

Modelka a hvězda televizní show Love trap Suzel Mackintosh se stala obětí útoku zákeřné bestie. Pes jí zaútočil přímo na obličej a v jedné sekundě tak změnil celý její vzhled. Bála se, že už si ve své profesi ani neškrtne.

reklama

Se svým děsivým příběhem o tom, jak na ni pes zaútočil, se podělila přímo v televizním pořadu Love trap. Tato blonďatá australská kráska se přestěhovala do Velké Británie, aby se mohla věnovat své vysněné kariéře modelky naplno. To ale nevěděla, co všechno bude muset překonat.

K nešťastnému incidentu došlo, když s přáteli vyrazila na výlet do přírody, kde se rozhodli zůstat  přes noc. Když se večer pomalu chystali do svých stanů, z ničeho nic na ni zaútočil pes, který patřil jedné z jejích kamarádek a nikdy se takovým chováním neprojevil.

Skočil na ni a pokousal jí obličej. Stalo se to tak rychle, že tomu ani nikdo z jejích přátel nedokázal včas zabránit.

Hned po útoku byla psychicky úplně na dně a poznamenala, že vypadá jako jeden z nejslavnějších klaunů, Joker, což pro někoho, kdo se svým obličejem živí, znamená velkou nejistotu.

Nakonec ale tento incident její hvězdnou modelingovou kariéru nijak neohrozil. Jizvy se až překvapivě dobře zahojily a nyní po nich už téměř není ani známka. Pro Suzel to ale nebylo vůbec lehké.

„Bylo zkrátka hrozně těžké to celé překonat a nezbláznit se z toho. Jsem ale strašně vděčná za to, že můžu stále dělat to, co miluju,“ vyjádřila Suzel svou radost.

Zdroj: Daily Mail

KAM DÁL: Žena utratila přes milion korun, aby vypadala jako démon. Lidé se jí bojí.

reklama
#příběh #modelka #jizvy v obličeji #útok psem #pokousání psem #zjizvený obličej

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.