Jaroslava Obermaierová třetího manžela v Ulici nechce: Na styk už fyzicky nemá

Vilmu Nyklovou hraje v seriálu Ulice už od roku 2005
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (4)
Vilmu Nyklovou hraje v seriálu Ulice už od roku 2005
zajímavost

Herečka Jaroslava Obermaierová je stálicí nekonečného seriálu Ulice. Vilmu Nyklovou hraje už od samého začátku. Za tu dobu si prošla peklem, ztrátou dvou manželů i nemocemi. Teď jí chtěli tvůrci připsat třetího ženicha – a to rázně zatrhla. Prý je jako černá vdova a byl by to pro něj polibek smrti. 

reklama

Hned na začátku seriálu Ulice si zahrál Nykla Bronislav Poloczek, který zemřel ještě v první řadě, později hrál vychytralého pana Stárka herec Stanislav Zindulka. Oba už dnes nejsou mezi námi. A Obermaierová má jasno – dalšího manžela už pohřbívat nebude!

Hlavně už žádného chlapa!

Od té doby, co je Nyklová v Ulici, stihla vystřídat dva manžely, kteří oba v seriálu i ve skutečnosti zemřeli. Bronislav Poloczek opustil seriál na vlastní žádost. Tou dobou se potýkal se zdravotními problémy a po smrti manželky Zdenky ztratil chuť do života. Své pracovní aktivity omezil, ze seriálu se nechal vypsat a o dva roky později zemřel.

Stanislav Zindulka, který si zahrál bezcharakterního Stárka, který chtěl sňatkem s Nyklovou získat její majetek, zemřel v Ulici také. A v roce 2019 také ve skutečnosti. „Já už jsem tam pohřbila dva manžely, napřed v tom seriálu – a oni pak umřeli. Já říkám, nedávejte mi už chlapa, protože jsem jak černá vdova,“ řekla herečka. I přes její nelibost by jí tvůrci nějakého nového muže rádi napsali. „Oni zase chtějí chlapa a já už říkám, že na to nemám fyzicky. Prostě si myslím, že v určitém věku nemá být styk,“ trvá si na svém.

S důchodem by nevystačila

Natáčení seriálu už léta přezdívá „šlapání ulice“. A šlape už dost dlouho – od roku 2005. Za tu dobu se role Vilmy Nyklové stala pro herečku Jaroslavu Obermaierovou hlavním a nepostradatelným příjmem. Sama se několikrát nechala slyšet, že z důchodu by zkrátka nevyžila. Když přišlo na rapidní zdražování energií, nevěděla, kde jí hlava stojí. 

„Plyn začíná být exkluzivní věc. Bojím se, že nám ho vypnou. Děsím se toho, co pak udělám, když nebude. Přemýšlím, jestli nespáchám sebevraždu, kde si půjčím? Jídlo neřeším, k obědu mi stačí brambory, ale teplo člověk přece potřebuje,“ lamentovala tehdy. 

Šetřila na chalupu a na dům

Je tak jasné, že příjem z Ulice potřebuje a je na něm závislá. Možná i proto v 77 letech pořád natáčí denní seriál, místo toho, aby si na chatě užívala klidu a svého milovaného psa, kterého si nedávno pořídila. Přitom ani zdravotně na tom není nijak slavně, ačkoliv je znát, že vzít za práci se zkrátka nebojí. 

Její herecká kolegyně Lucie Vondráčková, která nedávno naskočila do seriálu Ulice také, si přitom za jeden natáčecí den má přijít až na 16 tisíc. Je dost pravděpodobné, že výplata Obermaierové bude ve stejné výši – ne-li vyšší. Co tedy dělá s penězi, které si za posledních 18 let vydělala? „Napřed jsem dvacet let dávala do kupy chalupu, kterou jsem zdědila, aby tam mohl Jaroušek celoročně žít. A pak jsem šetřila na koupi bytu,“ svěřila se.

Diváci si Nyklovou oblíbili

„Naprosto je mi jasné, že pokud nemají naspořeno a mají důchod podobný mému, těžko se jim žije. Vždyť, jen když si člověk uvědomí, kolik měsíčně stojí léky, jídlo, a třeba pokud dojde na mimořádné výdaje, je to smutné,“ upozorňuje na to, že důchod na důstojný život často nestačí. 

Je tak dost pravděpodobné, že i kdyby jí tvůrci nevyšli vstříc a připsali nějakého nového pana Nykla, ze seriálu by neodešla, protože příjem z natáčení zkrátka potřebuje. V poslední době se přitom šuškalo, že její postava má zemřít. To když ležela dlouho v nemocnici a vypadalo to, že Vilma vše vzdává. Pro diváky by to ale jistě byla nepříjemná rána, kterou by tvůrcům jen tak neodpustili. Drbna Nyklová už k hostivařským ateliérům zkrátka patří!

Zdroj: TV Nova, Rytmus života, extra.cz, iDNES.cz

KAM DÁL: Je jen málo hereček, které jsem neměl, říká milovník Jiří Langmajer.

reklama
#Jaroslava Obermaierová #televize #seriál Ulice

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.