Manžel mě podvedl, když jsem ležela vedle něj, říká Bára. Byla to jejich svatební noc

Zdálo se, že se už nic nemůže pokazit...
Foto: Depositphotos
Zdálo se, že se už nic nemůže pokazit...
povídka

Tehdy si ještě Bára myslela, že našla chlapa svých snů. Neměla tak docela pravdu, což se dozvěděla hned záhy. Chvíli na to, co si před svými rodinami i přáteli slíbili věrnost na věky věků, si Aleš vyhlédl ženu, která rozhodně nebyla jeho manželka. 

reklama

V době, kdy jsme se brali, jsem měla velký problém s pitím. Dnes si to dokážu přiznat, ale tehdy jsem si myslela, že víno k zábavě zkrátka patří. Nedělalo mi problém vypít flašku a druhý den jít do práce. Alkoholu jsem holdovala i během naší svatby, a tak jsem se ještě před půlnocí horko těžko dopotácela do apartmánu, kde jsem usnula. To jsem ještě nevěděla, že mě v noci vzbudí absurdní situace, na kterou nikdy nezapomenu.

Byla to kolegyně

Když jsem se uprostřed noci vzbudila, slyšela jsem, že někteří se venku ještě veselí. Myslela jsem, že tam je i Aleš, který si užívá s kamarády, kteří přijeli zdaleka. Když jsem se ale otočila, naskytl se mi hrůzný pohled. Přímo vedle mě, v posteli, kde jsem ležela, si Aleš užíval s cizí ženou. Nejdřív jsem jí neviděla do tváře, pak jsem v ní ale poznala jeho kolegyni Terezu, o které vždy tvrdil, že ho vůbec nezajímá. 

Často mě totiž napadalo, zda jejich vztahy nejsou daleko více než pracovní. Myslím, že žena takové věci zkrátka vycítí. A on mě ujišťoval, že nemám pravdu. Nemusím říkat, kdo tu lhal – a kdo se pletl. 

Ta chvíle změnila všechno

Moc si z toho okamžiku nepamatuju. Začala jsem na ně křičet, jestli jsou normální a co to dělají. Ani nevím, co mi odpověděli. Byla jsem zdrcená, zničená. Zděšená, co se to vlastně děje. Nedokázala jsem pochopit, proč to Aleš udělal a proč zničil naši svatební noc. Cítila jsem se bezmocná a utekla jsem k místnímu rybníku, kde jsem opřená o strom usnula a probudila jsem se až ráno. Co oni dva tam dělali? Netuším. 

Ten okamžik mě změnil. Mám pocit, že nevěřím nikomu a ničemu. Nepřekonali jsme to, ani jsem nechtěla. Vdaná jsem byla sotva pár hodin a z toho si vlastně skoro nic nepamatuju. Nejvtipnější na tom vlastně je, že jsme před svatbou byli partneři osm let. Myslela jsem, že Aleše znám a beru si muže svých snů. Byl to bolestivý zlom, ale naučil mě, že následky našich činů mohou být nevratné a že největší cena za zradu je ztráta důvěry a lásky člověka, který nás miloval. Snad se jednou odvážím dojít k oltáři s jiným člověkem, který mě už nezradí.

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s hlavní hrdinkou Bárou

KAM DÁL: Ondřej Sokol přiznal, že trpí Aspergerovým syndromem.

reklama
#můj příběh #svatba #nevěra #příběh

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.