Rybová s Batulkovou se nikdy nesmířily. Prachaře vyhrála jen jedna

Dana Batulková vypadá rok od roku lépe
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (5)
Dana Batulková vypadá rok od roku lépe
zajímavost

Tyhle dvě se nenáviděly, byla to nefalšovaná dívčí válka. Přestože je dnes situace mnohem klidnější, dost možná se na sebe sokyně v lásce Linda Rybová a Dana Batulková stále dívají skrz prsty. Buď jak buď, děti se usmířily a dospělí už na sebe nedští síru. I když pachuť zůstane. Bývalá nejlepší kamarádka Batulkové prý nikomu zničit rodinu nechtěla. Leč stalo se.

reklama

Herec David Prachař a Dana Batulková žili v poklidném manželství, vychovávali syna Jakuba s dcerou Marianou – a vše bylo zalité sluncem. Alespoň do doby, kdy se pohledný herec zamiloval do své mladší kolegyně. A ačkoliv se Batulková před pár dny v show 7 pádů Honzy Dědka nechala slyšet, že sňatek neplatil, protože je ve skutečnosti Danuše a v papírech bylo Dana, což složitě opravovala, rozvod to byl vskutku fenomenální. Alespoň pro ty, kteří milují dramata. 

Ženy Rybové hrozily, že to má spočítané

Veřejná hanba byla pro Batulkovou tvrdý oříšek. Zrada měla přitom hořkou příchuť právě proto, že Rybová byla její blízká kamarádka. Linda několikrát promluvila, jak těžkou pozici to pro ni znamenalo. Byla veřejně pranýřována za to, že odloudila otce od rodiny. A nebyl nikdo, kdo by jí to ulehčil. Ženy ji urážely, psaly jí nenávistné dopisy. Všechno mlčky přečkala. Možná doufajíce, že jednou bude nakonec lépe.

„Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané. Nikdy jsem nepochopila, co mám mít spočítané,vzpomíná smutně.

Batulkové veřejnost fandila

„Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat. Když jsme byli téměř rok přátelé, tím myslím, opravdu přátelé, zdál se mi takový sen, ze kterého jsem se probudila s láskou. Prostě mi to došlo až v tom snu,“ přiznala okolnosti, kdy to s Prachařem všechno začalo.

Jenže taková situace pochopitelně budí vášně nevědomé veřejnosti, která si na základě kusých informací vybere stranu, které bude fandit – a tady to byla Batulková. Nebylo to ale k ničemu. Rybová s Prachařem ustáli nepřízeň osudu i veřejnosti, zplodili spolu tři děti, a i po dvaceti letech se zdají být spokojení. Batulková si našla mladšího partnera Ondřeje Zajíce, a i když si své soukromí pečlivě střeží a takřka nikde se s ním nechlubí, mají mít harmonický a krásný vztah. 

Nenávist mezi dětmi nebrala konce

Děti, které se dřív nemohly vystát, spolu dnes fungují naprosto normálně. Zejména mladší Mariana na tátovi hodně lpí a se sourozenci se snaží vycházet. Jaké vztahy s nimi má Jakub, je otázkou, ale povídalo se, že to byl on, kdo nemohl tátovi odpustit, že mámu opustil. Záblesk naděje svitl, když pozval celou rodinu i se sourozenci na svatbu s Agátou Hanychovou. Dnes už jsou sice rozvedení, ale čím dál častěji se šušká, že brzy pojme za manželku Saru Sandevu. A tak by z toho nakonec mohlo být další krásné rodinné setkání. Že by se ale po tolika letech obnovilo přátelství mezi Rybovou a Batulkovou, to je skoro nemožné. 

Prachaře budou diváci zanedlouho vídat v taneční soutěži StarDance, kde dře jako kůň. Linda Rybová natočila druhou řadu Zákonů vlka, která běží v sobotu večer na Primě.

Zdroj: iDNES.cz, expres.cz, blesk.cz

KAM DÁL: Je jen málo hereček, které jsem neměl, říká milovník Jiří Langmajer.

reklama
#Dana Batulková #Linda Rybová #David Prachař #televize

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.