Simona Krainová

Manžel: Karel Vágner ml. (od roku 2010), Bořek Slezáček (2003-2006)

Děti: Bruno Vágner, Max Vágner

 

Simona Krainová se prosadila v tradičních baštách světové módy, jako je Paříž, Milán či Řím. Je také ředitelkou a patronka modelingové soutěže Czechoslovak TopModel. Byla také ambasadorkou modelingové soutěže Elite Model Look (v roce 2012 ji nahradila bývalá Miss World Taťána Kuchařová).

 

Krainová je velmi činná na sociálních sítích, zejména na Instagramu. Její názory na životní styl se ne vždy setkávají s pochopením. Rodina hodně času tráví v zahraničí.
 

Krainová má starší sestru Yvonnu, jejím prvním manželem byl Bořek Slezáček. Nyní je provdaná za podnikatele Karla Vágnera ml, který je synem syna hudebníka Karla Vágnera. Příležitostná herečka (Kamarád do deště, Byl jednou jeden polda, Ordinace v růžové zahradě atd.) s ním má syny Maxe Bruna.

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.