Veronika Žilková

Veronika Žilková

Narodila se 16. října 1961. Je dcerou hudebníka a pedagoga profesora Václava Žilky. Také obdžela Českého lva za vedlejší roli ve filmu Zapomenuté světlo z roku 1996.

Rozvod se Stropnickým

Vzala si Jiřího Hanycha, Marka Navrátila a v roce 2008 Martina Stropnického. Jeho také následovala do Izraele, kde působil jako diplomat. V roce 2022 oznámili rozvod, Stropnický se měl zamiloval do své kolegyně Markéty Horňákové. Od té doby se Žilková několikrát nechala slyšet, že je v těžký situaci - zejména finanční. Jako herečka nemá velký důchod, proto musí pořád pracovat.

Její syn Melichar, který se narodil 14. května 2007, zemřel téhož roku v listopadu. Narodil se s brániční kýlou. Lékaři se ho šest měsíců snažili zachránit. 

Její dcera je populární modelka Agáta Hanychová, dále má Kordulu Stropnickou, Cyril Navrátil, Vincent Navrátil, a osvojení Markéta Herclíková a Jan Herclík.

V poslední době zazářila například ve filmu Spolu po boku Štěpána Kozuba.

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.