Pozor na jídlo v letadle: Dívka se svěřila s tím, co našla na talíři

Letuška na talíři objevila setnutou hadí hlavu
Letuška na talíři objevila setnutou hadí hlavu
zajímavost

Při servírování jídla na palubě letadla zažila jedna mladá žena neuvěřitelný šok. Na talíři totiž našla něco, co si rozhodně neobjednala. Horor se odehrál při letu z Turecka do Německa, dívka si hrůzný nález nenechala pro sebe.

reklama

Mladá žena, která zažila asi ten nejhorší oběd ve svém životě, byla jednou z letušek na letu společnosti SunExpress z letiště v turecké Ankaře do německého Dusseldorfu. K děsivé události došlo minulý čtvrtek 21. července.

Letuška si nejdříve, bez přílišného zkoumání toho, co má na talíři z pokrmu, který jí byl naservírovaný, ochutnala několik soust. Poté ale zjistila, že jí vedle jídla na talíři leží i setnutá hadí hlava. Dívka vše okamžitě natočila, aby mohla záběry použít jako důkazný materiál.

Svůj objev si totiž nenechala pro sebe a momentálně probíhá vyšetřování, které má za cíl zjistit, jak se kus hada dostal až na talíř letušky.

Údajně to ale není první podobná stížnost. Zaměstnanci společnosti, kterou vlastní Lufthansa a Turecké aerolinky, si totiž stěžovaly na jejich pokrmy, ve kterých bylo něco, co by tam rozhodně být nemělo, i v minulosti.

V minulosti se v jídle určeném pro letušky objevili mimo jiné i šneci. Společnost SunExpress se prostřednictvím tiskové mluvčí k situaci vyjádřila následovně: „Je naší nejvyšší prioritou, aby naši zaměstnanci i naši hosté měli bezpečný a pohodlný zážitek z letu, proto usilujeme o to, aby služby, které v našich letadlech poskytujeme, byly té nejvyšší kvality. Obvinění v tisku týkající se stravování během letu jsou naprosto nepřijatelná. Na toto téma již bylo zahájeno podrobné vyšetřování.“

Společnost nyní pomocí probíhajícího vyšetřování zjišťuje, jakým způsobem se hlava hada v jídle objevila. Do té doby stáhla z nabídky pokrm, ve kterém se část živočicha objevila.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Opilecký kult: Lidé se v něm cíleně zpijí do němoty. Chtějí to, co my všichni.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/pozor-na-jidlo-v-letadle-divka-se-sverila-s-tim-co-nasla-na-taliri-70387
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.