Těhotná žena šokovala: Těsně před porodem si objednala profesionální vizážistku

Heidi Montag se na porod připravovala poměrně zvláštním způsobem
Foto: Depositphotos
Zobrazit fotogalerii (3)
Heidi Montag se na porod připravovala poměrně zvláštním způsobem
zajímavost

Budoucí matka rozdělila sociální sítě na dva tábory. Těsně před porodem si totiž objednala služby vizážistky. Někteří v tom neviděli nic špatného, z druhé strany ale přišla obrovská vlna kritiky. Má budoucí maminka právo na trochu té péče nebo už je to moc?

reklama

Ženy chtějí vypadat dobře, až už jsou kdekoliv a dělají cokoliv. Asi nikoho by nenapadlo kritizovat dámu, která se vyparádila na setkání s kamarádkou, ani dívku, co se nalíčila na rande. Nejspíše nás taky nenapadne žádná situace, kdy by žena dobře vypadat neměla. Podle některých lidí ale takové místo a čas existuje. Jde o porodnici a chvíle těsně před porodem.

Heidi Montag (36) totiž na sociálních sítích sdílela, jak jí na lůžku v porodnici těsně předtím, než porodila, líčí profesionální vizážistka. Heidi si službu objednala údajně proto, aby se během porodu cítila o něco lépe. Přispěl k tomu i fakt, že se Heidi a její manžel Spencer Pratt rozhodli tuto náročnou radostnou událost zdokumentovat.

Heidi zvolila velmi silný večerní make-up a zdá se, že měla také profesionálně upravený účes. Vypadala tedy spíše, jako kdyby se chystala na ples, a ne na porod svého druhého syna Rykera Pratta. Vedle lůžka ženy dokonce nechyběla ani profesionální fotografka a nasvícení.

Pod videem, kde bylo vidět, jak se Heidi na porod připravuje, se objevilo obrovské množství kritiky. „Tak tohle už je opravdu moc“, napsala jedna z uživatelek sociální sítě.

„Tohle je směšné, je to ale TikTok, tak nevím, jak moc tomu mohu věřit. Něco mi ale říká, že to myslí vážně“, nemohl uvěřit svým očím jeden z komentujících.

„Kdybych byla porodník, přišla do té místnosti a viděla tohle, tak se otočím a odcházím“, objevilo se pod příspěvkem. Na toto tvrzení ale v komentářích reagovala porodní asistentka, která prozradila, že by ji to rozhodně nezaskočilo. Zdravotní pracovnice se svěřila s tím, že když líčení budoucí mamince pomůže uklidnit se před porodem, rozhodně by to měla udělat. 

Nakonec se tedy Heidi dočkala i podpory.

„Myslím, že by se lidé měli raději starat sami o sebe. Hodně štěstí s porodem!“ napsala jedna ze sledujících.

Zdroj: Daily Star, TikTok

KAM DÁL: Vytetovala si přítelovu hlavu na krk. Dopadlo to katastrofou.

reklama
#těhotenství #Zajímavosti #porod #líčení

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.