Žena prozradila, jak do letadla propašovat zavazadlo navíc

Žena předstírala, že je těhotná, ve skutečnosti na palubu letadla propašovala zavazadlo navíc
Foto: Depositphotos
Žena předstírala, že je těhotná, ve skutečnosti na palubu letadla propašovala zavazadlo navíc
zajímavost

Vynalézavá cestovatelka vymyslela chytrý způsob, jak na palubu letadla bez problémů propašovat tašku navíc. Se svým povedeným trikem se okamžitě pochlubila svým sledujícím, kteří video náležitě ocenili.

reklama

Problémy s vměstnáním oblečení bot a toaletních potřeb do malého palubního zavazadla jsou pro tuto ženu, zdá se, minulostí. Uživatelka sociální sítě TikTok totiž na svém profilu sdílela vychytralý tip na to, jak vyřešit problémy s balením na dovolenou.

Ve videu naznačila, že ráda cestuje s nízkonákladovými aerolinkami, protože se často snaží najít ty nejlevnější letenky do její cílové destinace.

Problémem u takových letenek je ale to, že si s sebou v naprosté většině případů můžete vzít pouze malé palubní zavazadlo. Zabalit všechno potřebné oblečení a další nezbytnosti do tak malého zavazadla tedy může být problém.

Žena ve videu ukázala, jak věci, které se jí nevešly do palubního zavazadla, balí do jednoduchého plátěného batohu s tenkými popruhy, který následně umisťuje nikoliv na záda, ale na břicho. Přes batoh poté přetáhla mikinu a bylo dokonáno. Při vstupu na palubu zkrátka předstírala, že je těhotná, ve skutečnosti se ale jednalo o sáček plný extra oblečení.

„Tak tohle je naprosto geniální! Nechápu, že mě to nikdy předtím nenapadlo,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Já jsem si jednou na cestu letadlem oblékla šestery šortky a osm triček, abych ušetřila za zavazadlo navíc,“ napsala jedna ze sledujících.

 

@miniadvantures My parents raised me better than this #ballinonabudget #nobodysgonnaknow #traveltips #cheaptravel #traveltiktok #shhh ♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

 

Zdroj: TikTok/@miniadvantures

KAM DÁL: Vyděšený muž našel kosti ve stěně svého domu. Zjistil, komu patřily.

reklama
#praktické rady

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.