Sníte o tom, že padáte nebo že vás někdo pronásleduje? Víme, co to může znamenat

Pokud se vám zdá o tom, že vám vypadaly všechny zuby, tak nejspíše nejste spokojeni se svým zevnějškem
Pokud se vám zdá o tom, že vám vypadaly všechny zuby, tak nejspíše nejste spokojeni se svým zevnějškem
zajímavost

Lidé se domnívají, že sny odhalují to, co skrýváme v našem podvědomí. Mají tedy hlubší význam, je to skutečně tak? Podle mnohých se ze snů dají zjistit naše skryté touhy a obavy. A co přesně nám tedy jednotlivé sny naznačují?

reklama

Známý psychoanalytik Sigmund Freud popsal sny jako "královskou cestu do našeho podvědomí" a studoval jejich význam. Podle něj můžeme zkoumáním toho, co se nám v noci zdálo, odhalit, co přesně nás trápí.

Původem našich neuróz si totiž někdy nemusíme být jisti, ale podvědomí nám pomocí snů vše odhalí.

Sny o tom, že padáte z výšky

Jsou celkem běžné. Koluje o nich také dost mýtů, jedním z nich je, že se vám něco skutečně stane, když se ve snu neprobudíte předtím, než dopadnete na zem. To je samozřejmě nesmysl.

Interpretace o těchto snech se shodují na tom, že značí něco ve vašem životě, co není tak, jak byste si představovali. Sny o pádu vám naznačují, že je nejspíš čas na změnu nebo že byste svoje nedávné rozhodnutí měli ještě pořádně promyslet.

Sny o tom, že jste nazí na veřejnosti

Měli jste někdy sen o tom, že jdete do práce nebo do školy, ale najednou si uvědomíte, že na sobě nemáte žádné oblečení? Pokud ano, rozhodně v tom nejste sami. Sny o nahotě na veřejnosti jsou velmi časté.

Podle expertů takovýto sen může naznačovat, že něco předstíráte, že se navenek děláte lepšími, než jste, a bojíte se odhalit své pravé já.

Sny o tom, že vás někdo pronásleduje

Sny o tom, že vás dohání něco strašného, nahánějí hrůzu velké části populace. Co ale takový sen znamená?

Experti na sny prozradili, že pokud se vám zdá o tom, že vás někdo pronásleduje, tak se snažíte něčemu vyhnout. Nejčastěji se jedná o něco z vaší každodenní rutiny.

Sny o padání zubů

Velmi časté jsou překvapivě i sny o tom, že vám zkrátka vypadají všechny zuby. Tyto sny většinou znamenají, že vám vadí něco na vašem zevnějšku nebo se bojíte, že jste v určité situaci řekli něco nevhodného.

Sny o smrti

Lidé často sní o smrti někoho jim blízkého, a někdy dokonce i o své vlastní. Tyto sny jsou jedny z nejděsivějších.

Tyto sny nám naznačují, že se s největší pravděpodobností bojíme nějaké změny v našem životě. Může se jednat o velkou změnu, stejně tak jako o ty menší.

Zdroj: Verywellmind

KAM DÁL: Nedostatek vitamínu B12 může ovlivnit pohyb a mobilitu. Jak poznáte, že nastal problém?

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/snite-o-tom-ze-padate-nebo-ze-vas-nekdo-pronasleduje-vime-co-to-muze-znamenat-68226
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.