Pneumatiky na pláž nepatří: Jak se připravit na léto?

Také přemýšlíte, s jakým sportem začít či na jakou dietu se vrhnout po zimě? Na internetu nacházíte mnoho rad odborníků a na sociálních sítích plochá bříška celebrit, které tvrdí, že vlastně vůbec necvičí a právě dojedly svíčkovou? Nezoufejte, léto je sice za dveřmi, ale vše se dá stihnout. Máme pro vás řešení.

reklama

Léto se neúprosně blíží a obchody jsou zaplněny nejnovějšími modely plavek. Bohužel zatímco tzv. stahovací prádlo už dokáže hlavně u žen leccos schovat, sexy bikiny jsou zcela nekompromisní. A tak často čekáme až do poslední chvíle na zázračné tablety, které z nás na lusknutí prstu udělají bohyně. Ale stejně jako se muži zřejmě jen tak přes noc nedočkají plavek vcelku, které by schovaly jejich „lásku k pivu“, tak se ženy nedočkají zázraku.

Máte na výběr?

"Nežer a cvič!" Kolik z vás už to slyšelo jako jedinou možnost, jak zhubnout? Zní to sice drsně, ale asi sami cítíte, že to není rada zcela mimo mísu. Máte-li problém s pár kily navíc či váhou, která vám způsobuje zdravotní potíže, musíte se prostě začít hýbat a lépe jíst.

Pozor, ne vždy ale platí, že méně. "Jde o to změnit poměr výdeje a příjmu energie a začít odevzdávat více, než přijímáte. V dnešní uspěchané době je těžké dodržovat pravidelný příjem vhodné potravy. Důležitý je ale také spánek a regenerace," radí fitness trenér Karel Frýd.

A tak, když už se nad svým tělem vážně zamyslíme a dojdeme k závěru, že opálený špek se nestává menším, jen pro oko snesitelnějším, a že černé barvy v našem šatníku už máme víc než dost, začne rozhodování, komu se svěřit do rukou a jak vlastně začít. Jak správně tušíte, sami to nezvládnete.

Jaká je ideální volba?

Chce to odbornou a přitom levnou pomoc. Fitinn může být řešením nejen pro cestu k vašemu dokonalému tělu, ale jistě i pro vaši peněženku. "My cvičíme s cenami, ty cvičíš s námi." Právě tak zní motto Fitinnu, tedy fitnesscentra, které vás na měsíc vyjde pouze na 499 korun. Pokud se rozhodnete pro první návštěvu, nezaplatíte  vůbec nic. Navíc je fitko přímo u metra C Budějovická.

Osmapadesátiletá královna popu Madonna má jedno z nejvysportovanějších těl, jaké lze u zahraničních zpěvaček vidět. Její trénér Nicole Winhoffer dbá nejen na fyzickou, ale i duševní stránku. A tak společně zvolili cvičení jógy, při kterém se zrychluje proces odbourávání tukových buněk. Při pohledu na její křivky to funguje dokonale.

Mnoha ženám je často nepříjemné, když je u cvičení pozorují muži, a z posilovny proto mají strach. I tady má Fitinn řešení. Kromě nejmodernějších strojů, funkční zóny a nabídky kruhových tréninků nabízí například i speciální oddělenou tréninkovou zónu právě pro dámy. Zcela každý ale může využít služeb trenérů, kteří minimálně v začátcích pomohou, a to jak svými odbornými znalostmi, tak často i velkou psychickou podporou.

Služeb osobních trenérů a fitnesscenter využívá i mnoho hollywoodských hvězd. Takže pokud na vás nezabírá vaše fotka v plavkách na ledničce, třeba pro vás budou motivací právě ony. Každopádně nic není ztraceno, jde jen o to udělat si pořádek v tréninkovém plánu, ale především v hlavě. Pneumatiky na pláž nepatří…

reklama
#cvičení #muži #Budějovická #Fitinn #posilování #fitko #osobní trenér #ženy #svaly #posilovna

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.