Pánská móda: Těmto přešlapům se raději vyhněte

Dejte na první dojem, k tomu patří i správně zvolený outfit
 

Mnozí pánové se sice rádi oblékají, ale o nějakém stylu, vkusu a podobných věcech nemají fakticky ani páru. Bohužel. Přešlapů na módním poli bývá vcelku hodně. Možná je děláte i vy, aniž byste o tom věděli. Právě z toho důvodu vám v následujících řádcích ty nejznámější přešlapy popíšeme podrobně, abyste se jich příště vyvarovali.

Obří nápisy a loga

Chcete působit jako chodící reklama? Pak si oblékněte tričko, které bude disponovat obrovským nápisem nebo logem. Do společnosti se takto vydat nemůžete! Nevkus takovýchto triček ale přesto mnohým lidem nevadí.

Batoh k formálním oděvům nepatří

Oblékli jste se k nějakému společenskému účelu či specifické příležitosti? Na batoh raději zapomeňte. V ruce jej ještě mít můžete, nicméně na záda v žádném případě nepatří. Optimální volbou je pro takovéto případy vkusná brašna. Volit můžete i nějaký střídmý a zajímavý kufřík.  

Když se netrefí délka kalhot

Nastane poměrně velké faux pais. Mnohdy se tak děje v důsledku toho, že se konkrétní člověk bojí, aby pánské kalhoty nebyly naopak příliš krátké. Nakonec dosáhne toho, že konce kalhot fakticky plandají po zemi a špiní se. Kalhoty musí být tak akorát, jejich konec by měl být standardně těsně nad spojením boty s podložkou. Nesmíte si po nich v žádném případě šlapat.  

Špinavý outfit

Sem tam nějaká ta nečistota se vám na oděvy jistě dostane. Moderní pánské svetry v barevném provedení toho navíc dokážou hodně ukrýt. Před odchodem se každopádně vyplatí podívat se do zrcadla a ze všech stran si prohlédnout všechny svoje oděvy. Ostatně třeba taková košile se standardně nosí jeden den a poté už by měla putovat do koše na prádlo a následně do pračky. 

Zmačkané oděvy

Tady platí stejná formace jako v předchozím bodu. Kontrola před odchodem se vyplatí. I pokud jste nepřítelem žehličky, prostě ji budete muset použít. Především u košil se jedná o nezbytnost.