Řidička vylétla z dálnice D4 u Jíloviště, cestou porazila několik stromů

Auto zůstalo naprosto zdevastované potom, co prorazilo několik stromů
Týdeník policie
Zobrazit fotogalerii (3)
Auto zůstalo naprosto zdevastované potom, co prorazilo několik stromů

Řidička, která havarovala na dálnici D4, měla štěstí v neštěstí. Vraku jejího auta, stojícího v lese, si totiž všimla záchranka, která se vracela z předání pacienta v Praze. Svědci nehody potvrzují, že se nehoda stala jen několik málo vteřin předtím, než kolem projížděla sanitka. 

reklama

Vážná nehoda se stala na osmém kilometru dálnice D4, a to ve směru na Příbram nedaleko Jíloviště. V okamžiku nehody však naštěstí kolem jela sanitka s vyškolenou posádkou. 

Řidička ze zatím neznámých příčin ve velmi vysoké rychlosti sjela z levého jízdního pruhu dálnice a najela do pravého jízdního pruhu, odkud vyjela úplně mimo komunikaci a stále ve vysoké rychlosti zajelo auto do lesa. V lese se pak zastavilo auto až nárazem do několika borovic, které porazilo. Řidička pravděpodobně nestihla sama brzdit. 

"V sobotu večer se vracela z předání pacienta v Praze naše posádka RZP Trans Hospitalu PLUS. Na Strakonické, za parkovištěm u vysílače Cukrák, zahlédli záchranáři v lese havarované vozidlo," vysvětlill  Bořek Bulíček z Trans Hospitalu PLUS. Mladá žena, která auto řídila, seděla při vědomí ještě uvnitř a byla schopná komunikovat se záchranáři.

Posádka záchranky se bála, že by se vůz mohl vznítit, a proto i s dalšími lidmi, kteří zastavili u nehody, pomohli řidičku uložit na vakuovou matraci a přenést ji k sanitce. Po ošetření byla pacientka převezena s bolestí na hrudníku do motolské nemocnice. 

reklama
#nehoda #policie #doprava #dálnice #záchranáři #vylětela z dálnice

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.