Moc hezké gesto: Kladenští volejbalisté vzdali hold hasičům

Moc hezké gesto
Foto: HZS Středočeského kraje
Zobrazit fotogalerii (5)
Moc hezké gesto

Něco podobného se nevidí každý den. Kladenští volejbalisté před zápasem proti VK Ostrava zmizeli v zázemí stadionu, aby se po pár minutách znovu objevili oblečeni do dresů v barvách výjezdových hasičů. Gesto, které si určitě zaslouží uznání. 

reklama

Hokejisté pražské Sparty už pravidelně vzdávají hold záchranným složkám před některými svými domácími zápasy. Je dobře, že se podobnými kroky připojují i další týmy z jiných sportů. Tak jako například kladenští volejbalisté, kteří dresy projevili úctu středočeským hasičům za jejich namáhavou a nebezpečnou práci. 

Potvrdil to i trenér domácích Milan Fortuník: "Chtěli jsme jim poděkovat za to, jak se obětují, i za to, jak nás před pár dny přijali na kladenské stanici. Bylo to opravdu zajímavé nejen pro čtveřici našich zahraničních hráčů." Během předzápasového focení se dokonce tři hasiči z právě sloužící směny A ukázali na palubovce v přilbách a zásahovém oblečení. 

Diváci se však tentokrát v hale příliš dlouho nezdrželi. Domácí hráči, možná i namotivováni prací hasičů, totiž hostující mužstvo doslova smetli a poslali soupeře na dlouhou cestu zpět do Ostravy. Fanoušci ale neodcházeli s prázdnou. O přestávkách mezi jednotlivými sety totiž mohli vyhrát unikátní "hasičský" dres. 

reklama
#Sport #volejbalisté v Kladně #volejbal #pocta hasičům #hold hasičům #hezké gesto

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.